Özhaseki`nin Kabul Günü

Özhaseki`nin Kabul Günü

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`ye tebrik ziyaretleri sürüyor. Bugün de çeşitli sivil toplum örgütü, vakıf ve dernek temsilcilerini kabul eden Başkan Özhaseki, kendilerine gösterilen teveccühün, Kayseri`nin belediye hizmetlerine bakışının da y

Bugün ilk olarak Kayimder Başkanı Ali Aydın ve beraberindekileri kabul eden Başkan Özhaseki daha sonra Hayrat Vakfı, Semerkand Vakfı, İncesu Kızılören Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri Derneği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Türk Halk Müziği Topluluğu ve Spor Adamları Derneği`nden başkan, yönetici ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Özhaseki`ye `hayırlı olsun` diyen ziyaretçiler, yeni dönem için de başarı temennisinde buludu.

Başkan Özhaseki bugün ayrıca Şoförler, Veteriner Hekimler ve Şehir Plancıları Odası yöneticilerinin yanısıra KESOB Başkanı Mustafa Alan ve beraberindeki oda başkanlarını da kabul etti.

3 BİN 723 PARÇALIK HEDİYE

KESOB Başkanı Mustafa Alan ziyarette yaptığı konuşmada seçimin bitip geçimin başladığına dikkat çekerek, "Huzurlu bir seçim dönemi geçirdik. Bunda da en baş rolü Başkanımız Mehmet Özhaseki oynadı. Kayseri`ye yaptıkları icraatları saymakla bitiremeyiz ancak özellikle seyyarlar için yaptıklarını çok önemsiyoruz. Erciyes Projesi ile birlikte bizim de hizmet sektörünü öğrenmemiz ve kendimizi geliştirmemiz lazım. Orası da biz esnaflar için ayrı bir ekmek kapısı oldu. Bütün bu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyor ve yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

KESOB Başkanı Alan konuşmasının ardından Başkan Özhaseki`ye, marangoz ustası Hafız Mustafa Toktaş tarafından 3 bin 723 parça birleştirilerek yapılan ahşap sehpayı hediye etti.

NNY DE BÜYÜKŞEHİR`DE

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki`nin son ziyaretçi grubu ise Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney ve üniversite mütevelli heyeti oldu. Başkan Özhaseki`yi tebrik ederek yeni dönem için başarı dileyen Rektör Güney, Kayseri`nin hızla değişip geliştiğini ve bunda da öncü rolün Başkan Özhaseki tarafından yerine getirildiğini söyledi.

Başkan Özhaseki de her zamankinden daha çok çalışarak kendilerine duyulan güveni boşa çıkarmamaya çalışacaklarını ifade ederek, "Gösterilen teveccüh, Kayseri halkının belediye hizmetlerine bakışının da bir yansımasıdır. Bu bakış açısının getirdiği güven ve sorumlulukla çok daha fazla çalışarak daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz" diye konuştu.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”