ÖZKEŞ ?TEK EKSİĞİMİZ 3 PUAN?

ÖZKEŞ ?TEK EKSİĞİMİZ 3 PUAN?

DOĞALGAZ SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup´ta bu hafta sonu Bugsaş deplasmanında boy gösterecek olan Kayseri Erciyesspor´da antrenman ve hazırlıklar az da olsa moralli bir şekilde devam ediyor. Yeni yönetim ile haftaya gireceklerini belirten Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş, ?Tek eksiğimiz 3 puan? diye konuştu.
Spor Toto 2.Lig´de -2 puan ile son sırada bulunan Kayseri Erciyesspor´da hafta sonu Ankara OSTİM Stadı´nda oynanacak Bugsaş Spor maçının hazırlıkları kulüp tesislerinde yapılan antrenmanlarla devam ediyor. Yeni yönetim kurulunun seçilmesi takım üzerinde morallere sebep olurken, Teknik Direktör Mustafa Şimşek Özkeş, artık moral kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.
Özkeş, antrenmanlara daha moralli çıktıklarını belirterek ?Geçtiğimiz haftaki maçımız acaba son maç mı diye düşünürken, yeni yönetimimiz görevi devraldı. Biraz daha moral kazandık ve Bugsaş deplasmanına daha sıkı adapte olmaya başladık. Erciyesspor, bulunduğu her lige renk katan bir takımdır. Kapanmaması adına adım atan herkese teşekkür ediyoruz. Takım olarak da bu hafta galibiyet yaşamak istiyoruz. Hem yeni yönetimimize bir hediye hem de moral kazanma ve çıkışa geçme adına güzel bir adım atmak istiyoruz? diye konuştu.
Yönetim bazında ve takım anlamında yenilikler hedefleyen Kayseri Erciyesspor´da aylardır sorun oluşturan doğalgaz ve sıcak su meselesi de çözüme kavuşturulduğu öğrenildi. Geçtiğimiz hafta içerisinde Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ın girişimleri ile doğalgazın yeniden kulüp tesislerine verilmeye başlanıldığı ve futbolcuların sıcak suya kavuştuğu belirtildi. (spor servisi)

 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak