PALANCIOĞLU BEDENSEL ENGELLİ SPORCULARI AĞIRLADI

PALANCIOĞLU BEDENSEL ENGELLİ SPORCULARI AĞIRLADI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle ziyaretine gelen Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı.

Konuklarının ve tüm engelli  vatandaşların 3 Aralık Dünya Engelliler ve Farkındalık Günü’nü tebrik eden Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu şehirlerin altyapısının engelli bireylere göre hazırlanması gerektiğini vurgulayarak şunları kaydetti  “Bu vesile ile tüm engelli kardeşlerimizin sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyoruz. Teknolojinin gelişmesi ve farkındalığın artması ile birlikte daha artmış. 3 Aralık Günü Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında 3 Aralık Engelliler farkındalık günü olarak ilan edilmiş.  Engelli kardeşlerimizle ilgili özellikle şehirlerdeki ihtiyaçlar yavaş yavaş giderilmeye başlanmış. Özel ve kamu binalarında engellilerin giriş çıkışını kolaylaştıracak mevzuat değişiklikleri yapılmış. Verdiğimiz ruhsatlarda engelli bireylerin rahat ulaşımı sağlayacak şekilde çeşitli yönetmeliğin şartları var, bunlara dikkat ediliyor. Aynı zamanda da şehirlerin altyapısının engelli bireylere göre hazırlanması lazım. Her geçen gün de yeni çalışmalar engelli kardeşlerimize sunuluyor. Melikgazi Belediyesi kapsamında hizmet veren, sportif faaliyet yapan tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Özellikle bu sene engelli kardeşlerimiz futbolda dünya şampiyonu oldular.  Birçok alanda özellikle yüzme de ve diğer alanlarda olsun gerçekten yüzümüzü ağarttılar. İnşallah bundan sonra da el ele birlikte Melikgazi Belediyesi olarak engelli kardeşlerimize destek vermeye devam edeceğiz.”

Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Faruk Şahin’de bütün dezavantajlı gruplara ve engellilere daha fazla destek verilmesini talep ederek şöyle konuştu  “Melikgazi Belediyesi Bedensel Engelliler Spor Kulübü yönetimimiz hem de futbolcularımız da 2014 yılından bu zamana kadar farkındalık adına bizim kulübümüze yapmış olduğunuz desteklerin farkındayız. Bu bağlamda size teşekkür ederim. Bundan sonraki süreçte de eminiz ki hem sportif alanda hem de diğer bütün yaşam alanlarda dezavantajlı gruplara ve engelli kardeşlerimize fazlası ile destek vereceksiniz. Melikgazi Belediyesi’nin adını taşımaktan gurur duyuyoruz.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ