PALANCIOĞLU, KAZIM KARABEKİR KENTSEL DÖNÜŞÜMDE

PALANCIOĞLU, KAZIM KARABEKİR KENTSEL DÖNÜŞÜMDE

“ANAHTARLIK DEĞİL ANAHTAR İLE TAPUSUNU VERİYORUZ”

Melikgazi Belediyesi’nce başlatılan ‘Kentsel Dönüşüm Projesi’ kapsamında Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 109 dairenin anahtar teslimleri kura çekimiyle hak sahiplerine teslim edildi.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu çalışmalarla yeni ve modern yaşam alanları oluşturduklarına dikkat çekerek, “Burada 39 blokta 1987 daire ve 120 dükkânla hem Kayseri’nin, hem de Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümlerinden bir tanesi hızla devam ediyor” dedi.

Melikgazi Belediyesi, Kazım Karabekir Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 109 dairenin anahtar teslimlerini kura ile hak sahiplerine verdi. Kura çekiminin ev sahipliğini Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaparken törene AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ve vatandaşlar katıldı.

 

Kura çekiminde konuşan Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu; tamamlanan dairelerin vatandaşlara hayırlı olmasını dilediklerini belirterek şöyle konuştu:“Kazım Karabekir’de kentsel dönüşümün devamı olan çalışmalarımız hak sahiplerine ulaşacak. Burada 39 blokta 1987 daire ve 120 dükkânla hem Kayseri’nin hem de Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümlerinden bir tanesi hızla devam ediyor. Geçen geldiğimizde eksik olan yerler şu anda tamamlanma aşamasında. İnşallah burası güzel bir yaşam alanına dönüşüyor. Ben emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma ve personelime teşekkür ediyorum. “

AK Parti Milletvekili İsmail Tamer ise konuşmasında hizmette sınır tanımayarak, vatandaşların emrinde olduklarının altını çizerken şunları kaydetti. “Şu anda bir güzelliği Kayseri’de yaşıyoruz. Bu güzellikler geçmişten beri gelen buraya hizmet eden Kayseri’ye hizmet edenin devamı olarak görüyoruz. Yıllar önce iktidara geldiğimiz de Özhaseki bakanımızın yaptığı çalışmaları şimdi de diğer belediye başkanlarımız aynı şekilde devam ettiriyorlar. Onların hep yaptıkları hizmet sizlere yaptıkları hizmeti ön plana çıkarıyor. Biz hizmette sınır yok diyoruz, halka hizmette sınır yok diyoruz ve sizlerin emrindeyiz diyoruz. Biz sizlere hizmet etmeye geldik. Vatandaşlarımıza bu güzel evlerde huzur içerisinde oturmayı nasip etsin diyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. “

Yapılan konuşmaların ardından yapımı tamamlanan 109 dairenin kura çekimi gerçekleştirildi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"