PALANCIOĞLU TALASLILARIN GÖNLÜNE TAHT KURDU

PALANCIOĞLU TALASLILARIN GÖNLÜNE TAHT KURDU

Projeleriyle Talas’ta birçok kesimin desteğini alan AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu’na Talaslı gençlerden de destek yağıyor.

Düzenlenen toplantılarla Talaslı gençlerle bir araya gelen AK Parti Talas Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, gençlere ve öğrenci kesimine yönelik proje ve çalışmalarıyla destek görmeye devam ediyor. Yoğun bir programla seçim çalışmalarını sürdüren Palancıoğlu, çok yönlü projeleri, güler yüzü ve samimiyetiyle her yaştan Talaslının desteğini alıyor.
Gençlerle bir araya gelen ve projelerini paylaşan Palancıoğlu, projeleriyle gençlerin sevgilisi haline geldi. Toplantılarda gençliğe verdiği önemi dile getiren Palancıoğlu, ‘’ Geleceğimiz olan gençlerimizi, doğru bir şekilde yönlendirerek ülkemizin geleceğini şekillendirecek nitelikli bir neslin yetişmesini sağlayacağız’’ şeklinde konuştu.
İnsan Kaynakları Gelişim Merkezi, 24 saat açık Kütüphane, el ürünleri satış merkezi gibi projelerini gençlerle paylaşan Palancıoğlu, üniversiteye düzenlenecek direkt otobüs seferleri ve ücretsiz bisiklet hizmetiyle de gençlerin beğenisini kazandı. Samimiyeti ve mütevazı kişiliğiyle Talaslıların övgülerini alan Palancıoğlu, gençlerin gönlünde taht kurdu.
Palancıoğlu,’’ Gençlerimiz genel olarak akraba, aile ve arkadaşlarının etkisiyle branş tercihi yapıyorlar. Ancak okul bittiği zaman istediklerini bulamıyor ve alanı dışında işler yapıyorlar. Bizler kuracağımız insan kaynakları merkezimizle gençlerimize vizyon vereceğiz. Bütün gençleri ayrı ayrı gruplayarak 10 ile 20 yaş arasındaki gençlerimize rehberlik servisi vereceğiz. Gençlerimizi doğru üniversite tercihi yapmaları için sektörleri yerinde görmelerini, incelemelerini sağlayacağız’’ ifadelerini kullandı.
Uluslar arası burs imkanlarından da bahseden Palancıoğlu, dünya genelinde bir çok ülkenin bundan faydalandığını ancak bizim haberdar bile olmadığımızı söyleyerek gençlerimizin bu burs ve imkanlardan faydalanmalarını sağlayacaklarını belirtti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı