PALANCIOĞLU´DAN

PALANCIOĞLU´DAN

MELİKGAZİ TEŞKİLATINA ZİYARET

Talas Belediye Başkanı ve AK Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Başkan Palancıoğlu, ilk ziyaretini AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatına gerçekleştirdi. Burada İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Ülke ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Palancıoğlu, ?Melikgazi Belediyemizde 20 yıldır hizmet eden Memduh Başkan´ı aratmayacak şekilde bayrağı alıp, Melikgazi´nin çok daha iyi bir ilçe haline gelmesine vesile olacağız? dedi.

?Rabbim 5 yıl boyunca hem Melikgazi´ye, hem Kayseri´ye, hem de ülkemize güzel hizmetler kazandırmayı nasip eylesin? diyen Başkan Palancıoğlu, şöyle konuştu: ?Zaten acemiliğimizi Talas´ta atmıştık. İnşallah şimdi Melikgazi´de çok daha farklı, çok daha güzel hizmetleri Melikgazili vatandaşlarımıza sunacağız. Rabbim birlik ve beraberlik içerisinde nice hizmetler yapmayı nasip etsin. Teşkilatımızla birlikte el ele verip, bu süreçte inşallah rekor oyla -ki 560 bin nüfusuyla Melikgazi Kayseri´nin en yoğun merkez ilçesi- vatandaşlarımızın gönlünü kazanmaya çalışacağız. Gönül belediyeciliğinin en iyi örneğini inşallah birlikte Melikgazi´de gerçekleştirmeye çalışacağız.?

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ise, Başkan Palancıoğlu´na ziyareti için teşekkür ederek, ?Talas´ta yaptığı büyük hizmetler bütün şehrin dilinde. İnşallah bu hizmetlerin çok daha taçlandığı Melikgazi´de devam ettirecektir? ifadelerini kullandı.

Aday tanıtım toplantısında çalışmak istedikleri adayın açıklanmasından ayrıca mutluluk duyduklarını belirten Ülke, ?İnşallah Melikgazi´de sırt sırta vererek çok güzel işler yapacağız. Bu anlamda teşkilatımızla, mahalle başkanlarımızla, meclis üyelerimizle her türlü desteği vermeye hazırız. Üzerimize düşen vazife neyse 31 Mart´ı 1 Nisan´a bağlayan geceye kadar elimizden geleni yapacağız. Sıkılmadık el, ziyaret edilmedik vatandaş bırakmayacağız. İnşallah gönül belediyeciliğini sizinle birlikte taçlandırarak sürdüreceğiz? diye konuştu.

Ziyaret Başkan Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilat Başkanı Gökhan Ülke ve yönetim kurulu üyeleriyle çekilen hatıra fotoğrafıyla sone erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"