PALANCIOĞLU´NDAN GENÇLERE

PALANCIOĞLU´NDAN GENÇLERE

BİRLİK VE KARDEŞLİK VURGUSU

Talas Belediyesi şiir ve söyleşi gecesi düzenlediği ?Gençlik Kalbe Düşünce? programında gençlerle bir araya gelerek birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, gençlere büyük görevler düştüğünü her alanda başarılı olmak için çok çalışmaları ve azimli olmalarını nasihat etti.
Programda bir konuşma yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, ?Sadece kalbimize gençlik düşmedi. Halep düştü, Suriye düştü, şehitlerimiz düştü. Bu programda okuduğumuz Kur´an-ı Kerimi şehit olan tüm Müslüman kardeşlerimize gönderiyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Şuanda ülkemizde 3.5 milyon Suriyeli var. Ve bunların yüzde 53´ü 18 yaşın altında. Dolayıyla gençlerin ızdırap çektiği zulüm gördüğü bir ülke Suriye.? dedi.
2017 yılının Türkiye için çok önemli bir zaman dilimi olacağını ifade eden Başkan Palancıoğlu, ?2017 yılı çok zor olacak. Birçok şey kalbe düşecek. 2016´da bunun emarelerini gördük. Aslında bütün plan Haçlıların ikinci planı. İslam´a karşı Sovyetler Birliği´nin yıkılmasından sonra yeni hedef yeni düşman İslamiyet. Ve onu temsil eden yeşil renk olmuştu. Bunu Arap Baharı´nda daha iyi gördük. Asıl amacında Türkiye´yi bölmek parçalamak olduğunu herkes iyi gördü. Birlik beraberlikten ayrılmadan bu ülkenin bekası için hepimiz çok çalışacağız. Terörün, PKK´nın, FETÖ´nün yabancı güçlerin üzerinde durduğu şey Türkiye´yi bölmek ve parçalamak. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi, kardeşliğimizi bozmasın. El ele güçlü bir Türkiye için birlikte çalışacağız. Gençlere bu konuda büyük görevler düşüyor. Necip Fazıl´ın Asım´ın neslinin bizi mahcup etmeyeceğini tahmin ediyorum. ? şeklinde konuştu.
Program Serdar Tuncer ve Nurullah Genç´in gençlik, vatan, millet ve istikbal üzerine okuduğu şiir ve söyleşilerle devam etti.



Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı