PALAS´A PRESTİJLİ YATIRIM

PALAS´A PRESTİJLİ YATIRIM

"YALANLARINDAN HANGİSİNİ DÜZELTELİM BİLMİYORUM" ...

Büyükşehir Belediyesince Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi´ne yapılan Kadın ve Gençlik Merkezi´nin tanıtım töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin de iştirak ettiği törenle gerçekleştirildi? Törende konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki Anayasa değişikliğine ilişkin CHP´lilerin anlattıklarını eleştirip ?Bir yalan furyasıdır gidiyor... Meclis kapanıyor bile dediler. Hangi yalanlarını düzeltelim bilmiyorum ki? ifadesini kullandı?
Palas Kadın ve Gençlik Merkezi´nin tanıtım törenine Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve Palas halkı katıldı.
Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hem kent merkezinde hem de ilçelerde insanları daha konforlu ve daha huzurlu bir ortamda yaşatmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Bu doğrultuda şehrimizin her bölgesinde yatırım üstüne yatırım yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, sözlerini şöyle sürdürdü? ?Bugüne kadar 11 ilçemize kadın ve gençlik merkezi yaptık. Dün Pınarbaşı ilçemizde kadın ve gençlik merkezi temeli attık. Bugün de İncesu ilçemizde temel atacağız. Böylece 13 ilçemizi kadın ve gençlik merkezine kavuşturacağız. 13 ilçemizin yanı sıra sadece Palas mahallemize kadın ve gençlik merkezi yaptık. Çünkü Palas her yönüyle böyle güzel tesisleri hak ediyor. İnanıyorum ki, çok güzel hizmetlere vesile olacak. Tüm ilçelerimizde kadın ve gençlik merkezlerinin yanı sıra parklar, mesire alanları, kapalı pazar yerleri, spor sahaları yaptık. Yine tüm ilçelerimizde geniş çaplı bir altyapı hamlesi başlattık. Bu yıl da alt yapı kuruluşumuz olan KASKİ 250 milyon TL ile tarihinin en büyük yatırımını yapacak. KASKİ sadece bu bölgeye içme suyu getirmek için 33 milyon TL´lik yatırım yaptı. Sarıoğlan, Palas ve çevresini 40 kilometre öteden borularla getirerek şişe suyu kalitesinde suya kavuşturmuş olduk?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ?de Türkiye tarihinde hükümetlerin ortalama ömrünün 15-16 ay olduğunu ve bazen 3-6 aylık hükümetlerin geçtiğini belirterek 16 Nisan referandumunun önemine işaret etti. Türk düşmanlarına inat güçlü olmamız gerektiğini vurgulayan Bakan Özhaseki, ?Bu coğrafyada yaşamanın tek şartı güçlü olmak. Onun için de güçlü hükümetlere ihtiyacımız var. Pazarlıkla yapılan koalisyonlardan bir şey çıkmaz. Bundan sonra hükümetleri halk kuracak. Yüzde 51´in altında kimse hükümet olamayacak. Yeni sistem sayesinde eskiden olduğu gibi tezgahlar kurularak ihtilaller yapılmasının önüne de geçilecek. Mühür sizde, yetki sizde, söz sizde? diye konuştu.
Bakan Özhaseki Anayasa değişikliğine ilişkin CHP´lilerin anlattıklarını eleştirip Cumhurbaşkanına geniş yetkiler verildiği yönündeki ifadelerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu´nun söylediği ´Yalanlara´ alıştığını ifade eden Özhaseki, CHP Milletvekili Muharrem İnce´nin de geçtiğimiz günlerde katılıdğı bir televizyon programında kendi kendini küçük düşürdüğünü belirterek şöyle konuştu? "Şimdi bizim teklif ettiğimiz sistem çok net. Hükümetler sizin oylarınızla iktidara gelecek, 5 yıl boyunca hizmet edecek. Beğenmezseniz de yine sizin oylarınızla gidecekler. Bu kadar basit. Bir yalan furyasıdır gidiyor... Meclis kapanıyor bile dediler. Hangi yalanlarını düzeltelim bilmiyorum ki. Cumhurbaşkanına iki yetki veriliyor sadece. Bunlardan biri Meclis´e bütçeyi sunmak. Bunu bir imzayla gönderseniz ne olur 30 imzayla gönderirseniz ne olur? Bu zaten Meclis´e görüşülmek için gönderiliyor. İkinci yetki de kararname. Kararname kanun gibi değildir. Bakanlıklardaki işlerin hızlandırılması için çıkarılır. Bizim Kılıçdaroğlu, dolmuşçuları toplamış, ´dolmuşları yasaklıyorlar´ diyor. Lokantacıları bulmuş, ´lokantalar kapanacak´ diyor. Muharrem İnce, Ahmet Hakan´a diyor ki, muhtarlıklar kapanacakmış diyor. Ahmet Hakan, ´hangi maddeye göre bunu söylüyorsunuz?´ diye soruyor. Baktı sağına soluna, ´Anayasayı getirmemişim. Söylesem de vatandaş anlamaz´ diyor. Niye bu kadar küçük duruma düşüyorsunuz? Neden vatandaşı hor görüyorsunuz? Elhamdülillah bizim vatandaşımız feraset sahibi. Onlar ´Hayır´ kelimesiyle ´Hayr´ı karıştırırlar. Hayr kelimesinin aslı Arapçadır iyilik ve güzellik manasındadır"



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”