PARALEL YAPI´YA AĞIR DARBE!

PARALEL YAPI´YA AĞIR DARBE!

4 ŞİRKETE KAYYIM ATANDI?

Fetullahçı Terör Terör Örgütü -Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik olarak ilimizde yürütülen operasyonlar kapsamında gösteren Nezahat Temizlik Özel Eğitim Öğretim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., İtimat Güvenlik Hizmetleri A.Ş., Atlantik Özel Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile Gökkuşağı Personel Sosyal ve Temizlik Limited isimli 4 şirkete kayyum atanırken, Mersin merkezli operasyonlar kapsamında ise bir emekli polis göz altına alınırken bir kişinin de arandığı öğrenildi?.
İlimizde yürütülen ´FETÖ/PDY´ operasyonu kapsamında 4 şirkete kayyum atandı. Cumhuriyet Başsavcılığı´nın koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince ´FETÖ/PDY´ örgütü ile ilgili yürütülen çalışmalarda, Kayseri´de faaliyet gösteren Nezahat Temizlik Özel Eğitim Öğretim ve Sağlık Hizmetleri A.Ş., İtimat Güvenlik Hizmetleri A.Ş., Atlantik Özel Eğitim ve Öğretim Hizmetleri Gıda Turizm Ticaret ve Sanayi A.Ş. ile Gökkuşağı Personel Sosyal ve Temizlik Limited Şirketine kayyum atandı.
Kayyum atanan şirketlerin, FETÖ/PDY örgütü bünyesinde kurularak faaliyet gösterdiği ve bu şirketlerden örgüte finansman sağlandığı iddia edildi. 4 şirkete kayyumun Kayseri 1´inci Sulh Ceza Hakimliği´nce atandığı bilgisi alınırken, FETÖ/PDY soruşturmasında Kayseri´de ilk defa kayyum ataması yapıldı.
Öte yandan yine aynı örgüte yönelik Mersin merkezli olarak yürütülen soruşturması kapsamında da Kayseri´de 1 emekli polisin gözaltına alındığı, firari olan 1 kişinin de arandığı öğrenildi. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla ´Terör örgütüne üye olmak´ suçlamasıyla Kayseri´de İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda emekli polis memuru M. B. isimli şahıs evinde gözaltına alındı, M. Ş. isimli şahıs da ikametinde bulunamadı. Gözaltına alınan M. B.´nin işlemleri devam ederken, firari M. Ş.´nin de arandığı öğrenildi?.
HABER MERKEZİ?



Yolcu treni ile hemzemin geçitte çarpışan otomobil devrildi: 1 yaralı

Otomobil belediye otobüsüne çarptı: 4 yaralı

Avukata saldıran kadına 14 yıl 14 aya kadar hapis cezası talebi

84 polis ile aranan şahıslara operasyon

Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı