`PAŞA` EZDİ GEÇTİ!

`PAŞA` EZDİ GEÇTİ!

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, sezonun 2. haftasında deplasmanda güçlü rakibi Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi.

Sezona Sivasspor galibiyeti ile başlayan temsilcimiz Kayserispor, 2.haftada bu kez 3 puanı, Kasımpaşa deplasmanında aradı. Maça Ertuğrul Taşkıran,  Salih Dursun, Khizaishvili, Mijailovic, Ömer Bayram, Sefa Yılmaz, Abdullah Durak, Cleyton, Bilal, Biseswar ve Mert Nobre 11`i ile başlayan Kayserispor, maçın ilk yarısında vasat bir performans sergiledi.

KASIMPAŞA 3-1 KAYSERİSPOR

4.dakikada Babel`in sağ çaprazdan verdiği pasla topla buluşan Malik Büyüksal`ın sert vuruşunu kaleci Ertuğrul kornere çeldi. 7.dakikada Cleyton`un sol kanattan kullandığı serbest vuruşta üst direkten dönen topu savunma uzaklaştırdı. 9.dakikada sağ kanattan Babel`in ortaladığı topu kaleci Ertuğrul yumruklayarak uzaklaştırdı. Ceza yayı içine düşen topu Castro çok sert ve şık bir vuruşla, ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 22.dakikada ceza sahası içerisinde Abdullah`ın, Scarrione`ye yaptığı faul sonrası hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Scarrione, topu ağlara gönderdi ve durumu 2-0`a getirdi. İlk yarının son dakikalarında 45+1`de  Scarrione`nin oratasında topa kimse dokunamadı ve ilk yarı ev sahibi takım Kasımpaşa`nın 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan taraf temsilcimiz Kayserispor oldu. Dakikalar 54`ü gösterdiğinde Cleyton`un nefis ara pasında kaleci Isacson ile karşı karşı karşıya kalan Pablo Mouche`nin vuruşu, farklı bir şekilde üstten auta çıktı. Dakiakalar 65`i gösterdiğinde Kasımpaşa`nın flaş transferi Ryan Babel sahneye çıktı ve akıl dolu bir vuruş ile farkı 3`e çıkaran golü kaydetti.Dakikalar 77`yi gösterdiğinde serbest vuruş kazanan ev sahibi Kasımpaşa`da topun başına Tabere Viudez geçti.  Viudez`in vuruşu barajda bulunan Jaja`nın kafasına çarptı ve kaleci Ertuğrul`u kontrpiyede bıraktı. Ertuğrul topu zorlukla kornere çeldi. Dakikalar 88`i gösterdiğinde  Mouche`nin sol kanattan pasında topla buluşan Jaja çok şık bir gole imza attı ve farkı 2`ye indirerek skoru 3-1`e getirdi. Bu golün ardından maçta başka gol sesi çıkmazken ev sahibi takım Kasımpaşa temsilcimiz Kayserispor`u 3-1 mağlup etti. (spor servisi)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı