PATİ KÖY´E GÖRKEMLİ AÇILIŞ

PATİ KÖY´E GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Talas Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Pati Köy Geçici Köpek Barınma Evi ve Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Başakpınar Yolu üzeri Zincidere 1. Komando Tugayı karşısındaki doğal ortamda inşa edilen Pat Köy için yapılan coşkulu açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Talas Kaymakamı Zekeriya Güney ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın´ın yanı sıra MHP İl Başkanı Serkan Tok, ERÜ Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah İnci, Tarım ve Orman İl Müdürü Mustafa Şahin, Veteriner Hekimler Odası Başkanı Akgün Ergül, KAYHAKDER Başkanı Nilgün Uzel ile il ve ilçe protokolü katıldı. Hayvanseverlerin de kendi köpekleriyle katıldığı törene ilgi büyüktü.

Törende ilk konuşmayı yapan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın şunları kaydetti. ??100 Ağartan Projeler´den birisini daha hayata geçirdiklerini ifade ederek, ?Bugün çok güzel bir gün ve ben çok mutluyum. Burada tamamen doğal bir ortamda 3 bin m² alanda 500 köpek kapasiteli bir yaşam merkezinin açılışını yapıyoruz. Mağdur sokak köpekleri için doğal yaşama uygun bir merkez oluşturduk. Buradaki köpeklerin tedavi ve rehabilitasyonu için Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi bize destek sağlayacak. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bir teşekkürüm de burada bizi yalnız bırakmayan ve bu coşkulu ortamı sağlayan hayvan dostlarına. Ayrıca yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayvanlar bizim canımız, dostumuz, onların en iyi şartlarda yaşam sürmeleri için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.? 

Daha sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da Başkan Yalçın´ın tecrübesini konuşturduğunu işaret ederek şöyle konuştu. ?Şehrimizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışıyoruz ve hizmetlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Bu birlik ve beraberliği bereket olarak görüyoruz. Burada da hayvanlara değer vermenin mahlûkata şefkat ve merhametle bakmanın, Cenab-ı Allah´ın emrini yerine getirmenin güzel bir örneğini sergiliyoruz. Değerli Mustafa Yalçın başkanım Büyükşehir´de yaptığı genel sekreterliğin tecrübesini konuşturarak güzel işlere imza atıyor ve bizim de yükümüzü alıyor. Kendisine teşekkür ediyorum.?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da konuşmasında şunları söyledi. ?Bana göre hayvanları sevmeyen insanların, insanları sevme şansı yok. Bu anlamda burada çok güzel bir merkez oluşturulmuş. Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın ilk seçildiği günden beri meclis üyelerimizle birlikte uyum içerisinde çalışıyor. Özellikle köylerimize göstermiş olduğu yatırımlarla başka bir boyutta belediye başkanlığı yapıyor. Kendisini tebrik ediyorum.?

Konuşmaların ardından Pati Köy Geçici Köpek Barınma Evi ve Yaşam Merkezi dualarla açıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"