PENSİLVANYA´YI BOYDAKLAR DAYAYIP DÖŞEMİŞ

PENSİLVANYA´YI BOYDAKLAR DAYAYIP DÖŞEMİŞ

BOYDAKLAR PENSİLVANYA´NIN TEFRİŞATI İÇİN ÖZEL ÜRETİM YAPIP GÖNDERMİŞLER

Kayseri´de Cumhuriyet Savcılığı´nca yapılan soruşturma neticesinde Kayseri Emniyeti tarafından 2012 yılına ait ele geçirilen şirket içi mail yazışmaları,  FETÖ liderinin Pensilvanya´daki sarayının tefrişatlarının uzun süredir Boydak Holding tarafından yapıldığını ortaya çıkardı.

Kayseri´de yerel yayın yapan Kayseri Deniz Postası Gazetesi, Boydak Holding A.Ş. Yönetim Kurulu´nun görevlendirilmesi konusunda hazırlanan inceleme raporuna ulaştı. Boydak Holdingin toplu satışlar müdürü Soner Sakallı, Bölge Satış Sorumlusu (Area Sales Coordinator) Osman Şahan, Ürün Müdürü Fatih Mehmet Bozkurt ve yönetici İlyas Boydak arasında geçen  mail trafiği Pensilvanya´daki  FETÖ sarayının  şaşalı  tefrişatının kimlerce yapıldığını ortaya çıkarttı.

Boydak Holding´in Bölge Satış Sorumlusu Osman Şahan, Ürün Müdürü Fatih Mehmet Bozkurt´a gönderdiği mailde geçen yıllar içerisinde FETÖ sarayının tefrişatı için ürün gönderildiğini, devamı olarak da bir miktar daha acil olarak üretilip gönderildiğini söylüyor ve bu gönderilen bedelin Memduh Boydak´ın şahsi hesabına ?hayır bedeli´ olarak işleneceği belirtiliyor.

İlyas Boydak´ın ise Osman Şahan´a gönderdiği mailde ?hayır görüşmelerini Fatih Mehmet Bozkurt yapıyor. Onunla görüşünüz´ dediği görüldü.  Toplu Satışlar Müdürü Soner Sakallı´nın,  Osman Şahan´a gönderdiği mailde ise  Memduh Boydak´ın bilgisi doğrultusunda ?Memduh  Boydak şahsi hesabından değil, Holdingin sosyal hesabına aktarılması gerektiği´ belirtiliyor.

Savcılık mahkemeye göndermiş olduğu son talepte,  Boydak Holding´den FETÖ örgütüne finans sağlandığının tespit edilmesinden dolayı Boydak Holding´in müsaderesini talep etmişti.  Savcılık celse arası mütalaasını UYAP aracılığı ile dosyaya gönderdi. Şimdi gözler 28 Mayıs´ta 2. Ağır Ceza Mahkemesi´nde görülecek Boydak kardeşlerin yargılandığı davaya çevrildi.



Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza