PERAKENDECİLERLE BİRARAYA GELDİ

PERAKENDECİLERLE BİRARAYA GELDİ

TPF, KAYSERİLİ PERAKENDECİLERLE BİRARAYA GELDİ Türkiye Perakendeciler Federasyonu'nun (TPF) geleneksel ‘Yerel Zincirler Buluşuyor' organizasyonunun dördüncüsü 25 - 26 Nisan 2012 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. ‘Kurumsal Yö

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Yönetim Kurulu Başkanı Selamet Aygün, bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek 'Yerel Zincirler Buluşuyor' (YZB) toplantısının ilk defa 14 farklı ülkeden sektör temsilcilerinin katılımıyla uluslararası boyuta taşınacağını söyledi.

      25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek 'YZB 2012' toplantısının tanıtımı Kayseri'de yapıldı. Toplantıya, YZB 2012'nin sponsorlarından Gülsan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu, Som Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Somtaş, TPF Genel Koordinatörü Gurbet Altay, Kayseri Perakendeciler Derneği Başkanı Selahattin Kılıç ve Kayserili perakendeciler katıldı.

      Tanıtım toplantısında konuşan TDF Başkanı Selamet Aygün, organizasyonda, 'Kurumsal Yönetim' ana teması ve 'Yerel Birliktelikten, Küresel Markaya' sloganıyla hareket edileceğini söyledi.

      Toplantının yerel boyuttan çıkarılıp, global hale getirileceğini söyleyen Aygün, toplantının ihracat boyutuyla perakende sektörüne yeni bir canlılık katacağını bildirdi.

      Yıllık ortalama yüzde 20 büyüme oranı, 14 milyar lira ciro ve yüzde 30'u aşan pazar payıyla Türkiye'nin en büyük organize perakende aktörü olduklarını belirterek, ''Bu yılki toplantımızda 14 farklı ülkeden katılımcılar olacak. Özellikle yakın coğrafyadan hem nitelik, hem de nicelik açısından çok sayıda katılımcı bekliyoruz. Organizasyonda, Anadolu'daki 13 bölge derneğimizle çalışmalar yapacağız. Yerel zincirlerin sorunlarının ortaya konulması ve çözüm önerilerinin geliştirilmesini hedefliyoruz'' dedi.

      Glabus Fuar ve Kongre Yönetimi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Adıgüzel de, YZB 2012 hakkında katılımcılara çeşitli bilgiler verdi.

      Bu yıl 4.'sü gerçekleştirilecek YZB'nin en geniş kapsamlısının bu yıl yapılacağını kaydeden Adıgüzel, şunları söyledi:

      ''Yerel Zincirler Buluşuyor toplantılarına, 2009'da 1200, 2010'da 3348, 2010'da ise 10 bin kişi katıldı. Bu yılki sayı şimdiden geçen yılın katılım oranını geçti. Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan, İran, Irak, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Katar-dan önemli kurumların temsilcilerin misafir etmeyi hedefliyoruz. Ayrıca toplantıya Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlarımızın da katılma durumu var.''

      Toplantının sonunda, YZB 2012'nin sponsorlarından Gülsan Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Güldüoğlu'na, Som Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Levent Somtaş'a ve Kayseri PERDER Başkanı Selahattin Kılıç'a plaket verildi.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı