PERDEYİ AÇTIK VE KAPATTIK

PERDEYİ AÇTIK VE KAPATTIK

FENERBAHÇE 3-3 KAYSERİSPOR

Süper Lig´in 10.hafta kapanış mücadelesinde Kayserispor-Fenerbahçe´ye konuk oldu. Karşılaşmada Kayserispor ilk ve son golü atarak skoru belirleyen taraf oldu ve maç 3-3´lük beraberlikle son buldu.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi´nde oynanan karşılaşmada hakem Halil Umut Meler düdük çaldı.

Zorlu 90 dakika ev sahibi ekip Fenerbahçe´nin santrası ile başladı. Mücadelenin ilk 20 dakikası orta alan mücadelesi şeklinde tamamladı. 33.dakikada Umut Bulut´un, Hasan Ali Kaldırım´a yaptığı faulün ardından Fenerbahçe sol çaprazdan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Valbuena sağ ayağıyla etkili bir şut çıkardı, ancak kaleci Silviu Lung´un müdahalesi sonrasında üst direğe çarpan top kornere çıktı. 41.dakikada, Kayserispor, Umut Bulut´un golüyle maçta öne geçti. Roman Neustadter´in hatalı pasında ceza alanı sağ çaprazında topla buluşan Umut Bulut sağ ayağıyla çok sert vurdu ve topu ağlarla buluştu. 45.dakikada, Fenerbahçe, Ozan Tufan ile maçta eşitliği sağladı. Sol kanattan gelişen atakta Hasan Ali Kaldırım´ın pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan Valbuena, penaltı noktasının yanında bulunan Ozan Tufan´ı çok iyi gördü. Topu kontrol eden Ozan Tufan sağ ayağıyla yaptığı güzel vuruşla topu kaleci Silviu Lung´un sağından ağlarla buluştu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmadı ve ilk yarı 1-1 beraber bitti.

FENERBAHÇE 3-3 KAYSERİSPOR

Karşılaşmanın ikinci yarısına Kayserispor´un santrası ile başlandı. 50.dakikada Fenerbahçe, Roman Neustadter´in golüyle 2-1 ön geçti. 62.dakikada, Fenerbahçe, Josef De Souza´nın golüyle skoru 3-1´e getirdi. 68.dakikada, Kayserispor, Luis Neto´nun kendi kalesine attığı golle skoru 3-2 yaptı. Sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta Deniz Türüç ceza alanı içine ortasını yaptı. Altıpas içinde Luis Neto´ya çarpan top ağlarla buluştu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi. 90+4.dakikada Kayserispor, Asamoah Gyan´ın golü ile skoru 3-3´e taşıdı. Karşılaşma 3-3 sonuçlanırken, her iki takımda 1´er puana razı oldu. Kayserispor 18 puana çıkarken ligde de 4.sıradaki yerini korudu.

 

 

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu