PETROL FİYATLARI İLE AÇIKLAMA YAPTI

PETROL FİYATLARI İLE AÇIKLAMA YAPTI

Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ham petrol fiyatları ile ilgi yaptığı açıklamada Her an yukarıya ya da aşağıya doğru, hem fiyat inmeleri hem de fiyat çıkmalarıyla alakalı kırılganlıklar yaşanabilir" değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti il kadın kolları kongresi öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan bakan Taner Yıldız ham petrol fiyatları ile ilgi yaptığı açıklamada Her an yukarıya ya da aşağıya doğru, hem fiyat inmeleri hem de fiyat çıkmalarıyla alakalı kırılganlıklar yaşanabilir" değerlendirmesinde bulundu. Yıldız şöyle konuştu.

Bir hafta on gün öncesine kadar dolar paritesi 2.32’di şimdi 2.44 ler de hatırlarsanız bunu bugün itibarı ile değil ondan önceki haftalarda yaptığımız toplantılarda söylemiştik “vücut direnci düşen bir bünye gibi en ufak bir nezle gribin tesirliği olacağı bir alandayız” her an yukarıya doğru hem fiyat inmeleri hem fiyat çıkmalarıyla alakalı kırılganlıklar yaşabiliriz özellikle ABD’deki denizlerdeki petrol kuyularıyla alakalı sayının azaltılacağının açıklanması  böyle bir çıkışa sebep oldu. Ham petrolle alakalı bünye zayıf olunca her an her iki tarafa doğru kırılabilir Türkiye’nin bu manada hazırlıklarının olduğunu söylememiz lazım şuan vatandaşımıza yansıyan çok önemli indirimler oldu ümit ediyoruz ki bir sıçrama bu manada  yüksek bir sıçraması olmasın çünkü son bir hafta on gün içerisinde yaklaşık yüzde 15,5 lar civarında TL karşısında ham petrolün fiyatı yukarı doğru çıkmış oldu ve bu şekliyle de inşallah hem enerji sektörünü hem de piyasayı kontrol etmeye devam edeceğiz


01 ŞUBAT 2015 PAZAR KAYTV ANA HABER BÜLTENİ paylaşan: kaytv

 

Haber İzle



1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı