PINARBAŞI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE HAİN SALDIRI

PINARBAŞI  EMNİYET  MÜDÜRLÜĞÜNE  HAİN SALDIRI

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçesi'nde Emniyet Müdürlüğü'ne girmek isteyen 'canlı bomba' olduğu belirlenen teröristin Kahramanmaraş'ın Göksun İlçesi'nde trafik uygulaması yapan jandarma aracına çarparak kaçtı, kazada Uzman Çavuş Alt

Göksun-Kayseri karayolu Göksun İlçesi yakınlarında İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan trafik uygulamasında bir otomobil durdurulmak istendi. İddiaya göre, otomobil, durmak yerine jandarma aracına çarparak kaçtı. Çarpma sırasında jandarma aracında bulunan Jandarma Uzman Çavuş Altan Çamkara yaralandı. Çamkara, askerler tarafından götürüldüğü Göksun Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş Şehir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yoğun bakıma alınan Uzman Çavuş'un hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.Kaçan aracın da yakalanması için jandarma ve polis peşine düştü. Yaklaşık 60 kilometre olan Göksun-Pınarbaşı karayolunda takip edilen araç, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne canlı bomba saldırısı gerçekleştirdi.

Jandarma ekipleri, içinde 3 teröristin olduğu sanılan aracı Pınarbaşı Emniyet Müdürlüğü’nün önüne kadar takip etti. Emniyet Müdürlüğü’nde nöbet tutan polis memuru Ahmet  GEBEN, binaya girmek isteyen teröristlere ateş açtı. Teröristler de karşılık verince çatışma çıktı. Bu sırada, teröristlerin bomba yüklü aracı infilak etti. Üst katları lojman olan bina önündeki patlamada, 1 polis memuru şehit oldu. Aralarında çocukların da bulunduğu 16 kişi yaralandı.

Patlamada yaralananlar Pınarbaşı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan bir polis memuru da Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

Öte yandan, patlamada eylemi düzenleyen teröristler de öldü.

 



Saklandığı yerde yakalandı

Kazada savrulan araç ters döndü: 3 yaralı

Propaganda yapmaktan cezası bulunan şahıs yakalandı

Suç makinesi jandarmadan kaçamadı

4 kilo uyuşturucu madde ele geçirildi:

Motosiklet yayaya çarptı: 1 yaralı

Kayseri'de veterineri şehit edip Ankara'da bombalı saldırı düzenleyen teröristlerin kullandığı paramotor bulundu

Uygulamadan kaçarak 2 araca çarpan alkollü sürücü yakalandı

Parkta şüpheli çanta paniği

Parkta şüpheli çanta paniği

Yakalanmamak için baza ile duvar arasına saklandı

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı