PINARBAŞI DEVLET HASTANESİ YENİLENDİ

PINARBAŞI DEVLET HASTANESİ YENİLENDİ

Pınarbaşı Devlet Hastanesi yapılan tadilatlar ve teknolojik cihazların da yenilenmesiyle daha da iyi hizmet veriyor.

Pınarbaşı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nuri Çakır, ‘’Hastanemizi bu yıl büyük tadilat geçirdi. Hastanemizin daha iyi hizmet verebilmesi için teknolojik olarak da yenilendi. Şu anda hastanemizde genel cerrahi ve anestezi uzmanı eşliğinde çeşitli ameliyatlar yapılmakta” dedi.
Başhekim Çakır, “Diyaliz ünitesinin yatak sayısı artırıldı. Ayrıca diyaliz hastaları için Genel sekreterliğimizce temin edilen 1 adet diyaliz hasta nakil aracıda hizmete başladı. Şu anda daha çok hastaya hizmet veriyor. Hastanemizde genel cerrahi, dahiliye, çocuk sağlığı ve hastalıkları, anestezi uzmanları, haftada bir gün kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olacak şekilde poliklinik hizmetleri ve acil serviste 5 doktorumuzla hizmet vermekteyiz. İlçemize 70-80 km uzaklıkta köylerimiz var. Hastalarımız İlçem iz’de hastalarımızın Kayseri’ye gitmesine gerek kalmadan birçok sağlık problemini çözmeye çalışıyoruz. Hastanemiz diş kliniği 2013 aralık ayından itibaren diş protez tedavisine başlamış olup 2 diş hekimi ile hizmet vermektedir” diye konuştu.
“2012’de hastanemiz servislerinde 160 hasta yatarak tedavi görmüş iken bu sayı 2013’te 590’a çıktı” diyen Başhekim Çakır, “İl merkezine gitmeden ilçemiz hastanesinde tedavi oldu. Önümüzdeki aylarda yeni Devlet Hastanemizin temelini atacağız inşallah. Pınarbaşı ilçesi küçük ama coğrafi açıdan çok büyük ve yol trafiği açısından da bir kavşak noktası olması ve trafiğin yoğun olması nedeniyle yeni ve büyük bir hastaneye çok acil ihtiyaç var. Malum geçen haftalarda çok üzücü bir otobüs kazası yaşandı. Bu kaza da 30 yaralı vatandaşımıza aynı anda başarılı bir şekilde acil müdahalesini yapıp hızlı bir şekilde ileri tedavilerinin yapılması için il merkezine sevklerini sağladık. İzinli olan olamayan bütün personelimiz canla başla çalıştı. Hepsine bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum ve hayatını kaybetmiş vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifa diliyorum” ifadesinde bulundu.

 



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı