PINARBAŞI`NDA KATLİAM GİBİ KAZA !

PINARBAŞI`NDA KATLİAM  GİBİ  KAZA  !

Katliam gibi kaza, ölü sayısı 21’e yükseldi…. Pınarbaşı ilçesi yakınlarında yaşanan 21 kişinin hayatını kaybettiği ve 29 kişinin de yaralandığı trafik kazasında ölenlerden 9`unun ve yaralananların isimleri belli oldu.

Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesinde otobüsün şarampole yuvarlanması sonucunda meydana gelen 21 kişinin öldüğü ve 29 kişinin de yaralandığı trafik kazasında hayatını kaybedenlerin ve yaralananların kimlik tespiti yapılıyor.

Kazada ölenlerden bazılarının isimleri şöyle:

Ömer Abanoz (21)
Nevzat Cemiloğlu (40)
Merve Karaman (20)
Tekin Karasu
Uğur Akdeniz
Hüseyin Çıplak
Naim Demir
Mikail Yeler
İzzet Karahan

Yaralananların isimleri ise şöyle açıklandı:

“Zeki Üzüm, Yunus Önegel, Muhammed Tunç, Bahattin Kıyak, Tahsin Akaya, Serhat Özer, Yasin Becerikli, Çetin Koca, Atilla Koca, Zeynep Karahan, Yakup Karhan, Sevgül Karahan, Gülhayat Karahan, Kadir Karahan, Fuat Bakın, Salih Saygılı, Uygar Aydın, Sibel Aydın, Serkan Karasu, Nejdet Bakın, Asım Aydil, Selcan Aydil, Faruk Aydın, İrfan Karabeyeser, Deniz Ergül, Hamit Barık, Ertuğrul Karasu, Esmer Koca, Sercan Bayraktaroğlu”.

21 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasında yaralanan Asım Aydın (30) kazayı anlattı. Kaza anında otobüsün içinde uyuduğunu söyleyen Aydın, “Hava yağmurluydu sadece takla attığını gördüm. Gözümü açtığımda takla atıyorduk. Kar yağıyordu ve otobüs süratliydi. Kazadan sonra otobüsün içinde çocuklarımı arıyordum ama bir türlü bulamadım. Ölüler vardı ve ben kendimden geçtim orada. Otobüsün içindeyken tek hatırladığım takla attığımızdı onun dışında bir şey hatırlayamıyorum. Kendime geldiğimde açık yerler vardı. Ön cam açıktı. Ön cam patlamıştı ben de oradan dışarı çıktım” dedi.

Aynı kazada yaralanan Selcan Aydın da, “Tek hatırladığım arabanın alt üst olduğuydu. Başka hiçbir şey hatırlayamıyorum. İstanbul’dan Muş’a gidiyorduk. Biz 5 kişiydik. Ben, eşim, iki çocuğum ve görümcem. Kaza anında uyuyordum. Kucağımda bebeğim vardı. Ama şimdi bilmiyorum nerde? Arabanın altındaydım. Kar vardı. Karı kazdım öyle çıktım. Bacağımın zaten kırılıp kırılmadığını o zaman hissetmiyordum. Hastaneye geldikten sonra fark ettim” ifadelerini kullandı.



Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı