"PLANLI ESTETİK VE FONKSİYONEL"

MİMARLAR ODASI KAYSERİ ŞUBESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK´İ ZİYARET ETTİ

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi´nin ziyaretinde belediyenin yeni vizyonunu açıkladı ve üç noktaya dikkat çekti. Başkan Çelik, yapılacak her işin planlı, estetik ve fonksiyonel olması için özen göstereceklerini belirtti.
Mimarlar Odası Kayseri Şube Başkanı Eda Velibaşoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi´nin vizyonunu açıklayan Başkan Çelik, "Yapacağımız işlerin planlı-projeli, estetik ve fonksiyonel olmasını istiyoruz. Yaptığımız işin mutlaka planı, projesi sağlam ve düzgün olmalı. Projeye fazla emek ve para harcanırsa bile yatırım ve işletme maliyetlerini en aza çekiyorsunuz. İkincisi şehir kültürüne uygun, daha kentli, estetik işler çıkarmamız gerekiyor. Üçüncüsü de fonksiyonellik. Nihayette projeleri insanlar için yapıyoruz. Dolayısıyla onların rahat kullanabilmeleri gerekiyor. Bu vizyonumuzdaki üç konu da mimarlıkla alakalı işler. Dolayısıyla daha sık birlikte olacağız ve sizlerin görüşlerine önem vereceğiz" dedi.
"BİRBİRİMİZİ İYİ BİLİRİZ"
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i Yozgatlılar Derneği de ziyaret etti. Dernek Başkanı Ayhan Köklü ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde Yozgatlı şehidimizi rahmetle anan Başkan Mustafa Çelik, ailesine ve milletimize başsağlığı diledi. Başkan Çelik, Yozgat ile Kayseri´nin aynı kültürden geldiklerini belirtti ve "Birbirimizi iyi biliriz" dedi.
Dernek Başkanı Ayhan Köklü de 19 Mart´ta Çanakkale Şehitleri Anma Gecesi düzenleyeceklerini belirterek Başkan Çelik´i programa davet etti.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor