POLİS AĞABEYLERİ SAYESİNDE

POLİS AĞABEYLERİ SAYESİNDE

HAVUZLA TANIŞTILAR

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında 40 öğrenci havuza girerek eğlenceli vakit geçirdi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen ÇOGEP kapsamında yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Program kapsamında daha önce hiç havuza girmeyen 20´si kız 40 öğrenci Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü´nün havuzuna girerek eğlenceli vakit geçirdi. Profesyonel antrenörler eşliğinde yüzme öğrenen öğrenciler, havuzun tadını çıkardı.

Etkinlik hakkında bilgiler veren Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü´nde görevli polis memuru Fatih Dalgalı, ?2018 yılı ÇOGEP programı çerçevesinde ihtiyaç sahibi 20 kız 20 erkek olmak üzere Genç Bakışlar Mutlu Yüzler Projesi kapsamında özellikle daha önce hiç havuza girmiş çocuklarımızı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü olarak havuzla buluşturmuş olduk. Özellikle hem ruhsal hem de bedensel anlamda çocuklarımız havuza girdikleri zaman hem kendilerini geliştiriyor hem de çocuklarımız havuzdan çıktıkları zaman daha rahatlamış bir şekilde topluma kazandırma anlamında gelişme kaydettiklerini gördük. Salı günü başlamış olduğumuz programda çocuklar çok mutlu oldular. Bu tür faaliyetin Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmiş olmasından dolayı da bize teşekkür ettiler? ifadelerini kullandı.

İlk defa havuzla tanışan öğrenciler de, havuzda keyifli vakit geçirdiklerini söyleyerek, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.


Haber Kaynak : İHA

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ