POLİS HAFTASI BAŞLADI

POLİS HAFTASI BAŞLADI

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 172. YAŞINI KUTLUYOR ...

Polis Haftası başladı. Hafta kapsamında Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 172. yılı da çeşitli etkinliklerle yurt genelinde kutlanacak. İlimizdeki kutlamalar Cumhuriyet Meydanı´ndan Ataürk Anıtı´na çelenk bırakılarak start verirken, Vali Süleyman Kamçı hafta vesilesi ile yayınladığı yaptığı yazılı açıklamada; Emniyet Teşkilatı´nın her gün değişen ve gelişen şartlara uygun olarak vatandaşlara iç güvenlik hizmetini iyileştirerek sunma çabasını sürdürdüğünü vurguladı?
Türk Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 172. Yılının kutlandığı ?Polis Haftası´ kutlamaları yurt genelinde start verirken ; ilimizdeki kutlamalar Cumhuriyet Meydanı´nda Atatürk Anıtı´na çelenk konulması ile start verdi?
İl Emniyet Müdür İbrahim Kulular ve diğer Emniyet Teşkilatı mensupları Vali Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaret ettiler? Ziyarete Ak Parti Milletvekili Hülya Atçı Nergis´de hazır bulundu. Ziyarette günün anlam ve önemine ilişkin açıklamada bulunan Vali Kamçı emniyet teşkilatının her gün değişen ve gelişen şartlara uygun olarak vatandaşlara iç güvenlik hizmetini iyileştirerek sunma çabasını sürdürdüğünü vurgulayıp "Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanabilir? ifade ederek şunları kaydetti? "Polislerimiz bu şuurla görevlerini adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde gece gündüz yerine getirme gayretindedir. Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün ´Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır´ sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Devletin öncelikli görevinin, vatandaşlarının huzur ve güven içinde hayatlarını sürdürmelerini sağlamak olduğunu biliyoruz. Huzurlu, ekonomik kalkınmasını tamamlamış ve refah içinde yaşamak için güvenliği sağlamamız şarttır. Emniyet Teşkilatımız, her gün değişen ve gelişen şartlara uygun olarak vatandaşlara iç güvenlik hizmetini iyileştirerek sunma çabasını sürdürmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın bölünmez bütünlüğü, vatandaşlarımızın huzur ve esenliği için en değerli varlıkları olan canlarını dahi feda etmekten kaçınmayan aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle, kahraman gazilerimizi şükranla anar, halen görevi başında olan polislerimize, özverili bir şekilde yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür eder, aileleri ve sevdikleri ile birlikte sağlıklı ve huzur dolu günler dilerim."
Kutlama etkinlikleri Cumhuriyet Meydanı´nda polis sergisinin açılmasıyla devam etti. Cumhuriyet Meydanı´ndaki etkinliğe Vali Süleyman Kamçı, Ak Parti Milletvekilleri İsmail Tamer, Hülya Atçı Nergis,İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Muhammet Güven, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi rektörü Prof.Dr. Kerim Güney iştirak etti.
AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, burada yaptığı açıklamada Polis Haftasını kutlayıp, polislerimizin 7 gün 24 saat hizmet verdiğinin altını çizdi?
Bir diğer Vekil Hülya Atçı Nergis´de Türkiye´ de Polis Teşkilatı´nın konusunda uzman olduğu vurgulayarak ?Tüm Polis Teşkilatının Haftası´nı kutladı.
Kutlamalar kapsamında polis şehitliği de ziyaret edilerek şehit polislerin ruhu için Kur´an ?ı Kerim okundu? Şehitlikte ki törene İpek Grup Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan´da katıldı. Okunan duanın ardından davetliler şehit polislerin kabri başına karanfil bırakarak şehit aileleriyle sohbet edip hatır sordular?
Şehitlikte medya mensuplarına bir açıklama yapan İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, 172. yılını kutladıkları polis haftasında teşkilat olarak çok büyük merhale aldıklarını belirterek ? Şuanda Türk Polis Teşkilatı dünya ile yarışır düzeydedir. Sağ olsun değerli iş adamımız Saffet Arslan bey´in katkılarıyla Yılın En İyi Toplum Destekli Polislik Uygulamalarının seçimi kapsamında, 2016 yılında Kayseri İl Emniyet Müdürlüğümüz birincilik ödülü almıştır? değerlendirmesinde bulundu?
İpek Grup Yönetim kurulu Başkanı Saffet Arslan´da Emniyet Teşkilatı´nın kuruluşunun 172. yılını kutlayarak, ?İpeksi Dokunuşla Sokaktan Madalya´ya Uzanan Eller´ projesinde epeyce bir yol kat ettik. Bu projemiz emniyet müdürlüğümüz ve valiliğimiz himayesinde devam etmektedir. Biz bu projemizden iyi neticeler alıyoruz ve bu bizi mutlu ediyor? diye konuştu?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi