POLİS MEMURU BAŞINDAN VURULDU

POLİS MEMURU BAŞINDAN VURULDU

Kayseri’de, bir polis memuru tartıştığı kişi tarafından başından vurularak ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre Kayseri’nin Melikgazi ilçesine bağlı Mimsin kavşağında meydana gelen olayda, Tunceli Emniyet Müdürlüğü’nde görev yaptığı öğ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında, şüphelinin yanında bulunan tabanca ile M.A.’ya ateş ederek başından yaraladığı bildirildi.

 Vatandaşların ihbarı sonrasında olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan M.A.’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, olayla ilgili olarak çalışmanın başlatıldığı kaydedildi.

 POLİS MEMURUNU VURAN ZANLININ YAKALANMASI İÇİN ÜÇ İLDE OPERASYON BAŞLATILDI

 Kayseri’de dün akşam saatlerinde kimliği belirsiz bir kişinin silahlı saldırısı sonucunda ağır yaralanan polis memurunun durumu ciddiyetini korurken, saldırganın yakalanması için Niğde, Tunceli ve İstanbul’da çalışma başlatıldı. Kayser Emniyet Müdürü Mustafa Aydın olaydan duyduğu üzüntüyü belirterek, “Meslektaşımızın sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Bir süredir uyutuluyor. Saldırıyı lanetliyoruz, olayın siyasi olmadığını belirtmek isterim” dedi.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, akşam gerçekleşen saldırı ile ilgili olarak, saldırganın eşkalinin belirlendiğini belirterek, “Çemberi daraltıyoruz” dedi. Aydın, saldırganın yakalanması için Niğde, Tunceli ve İstanbul’da çalışmaların başlatıldığını bildirdi.

 Yaralı polis memuru M.A.’nın ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım ünitesinde yattığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu kaydedildi.



Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı