POLİSİ KARAYOLUNDA KUŞ UÇURTMUYOR

POLİSİ KARAYOLUNDA KUŞ UÇURTMUYOR

Kayseri-Ankara yolunda durdurulan şüpheli bir otomobildeki 4 kişi gözaltına alınırken, bomba imha ekipleri yolu trafiğe kapatarak araçta incelemelerde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Bingöl`de geçtiğimiz gün 2 polisin şehit, Emniyet Müdürü ile bir polis memurunun da yaralanması olayı ile ilgili şüpheli olarak aranan bir kişinin 06 DH 6784 plakalı otomobil içerisinde olduğu ihbarı polis ekiplerini harekete geçirdi. Ankara yolunun 30. kilometresinde durdurulan araçta bulunan biri çocuk 4 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan 4 kişinin Bingöl`de meydana gelen olaya karışan bir kişi ile bağlantılarının olduğu iddia edildi. Aracın durdurulduğu yere çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, bomba imha ekipleri araçta inceleme başlattı. Ankara-Kayseri karayolu trafiğe kapatıldı.
Olayla ilgili polis ekiplerinin soruşturması sürüyor.

Bingöl`de, polis memurlarına yönelik saldırı ile ilgili olarak dün akşam Kayseri`de yakalanan 4 kişi, yapılan sorgularının ardından serbest bırakıldı.
Dün akşam Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Kayseri-Ankara karayolunun 30. kilometresinde `dur` ihtarına uymayan 06 DH 6784 plakalı otomobil yapılan kovalamaca sonrasında durduruldu. Otomobilde arama yapılırken, 2`si kadın 4 kişi ise gözaltına alınmıştı.
Gözaltına alınan F.A., C.P., A.P. ve P. P. akşam saatlerinde Kayseri Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tıp`a getirilerek sağlık kontrolünden geçirilmişti. Zanlıların yapılan sorgulamaları sonrasında serbest bırakıldığı öğrenildi.



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor