POSTANELERİ YENİLİYORUZ

POSTANELERİ YENİLİYORUZ

YENİLENEN HACILAR PTT BİNASI HİZMETE AÇILDI PTT BAŞMÜDÜRÜ İHSAN AFŞİN; - “PTT DAHA ÖNCE ZARAR EDEN BİR KURUMDU AMA ŞİMDİ KAR EDEN BİR KURUM HALİNE GELDİ“ - “Kayseri’de de inşallah bütün yerlerimizi yeniliyoruz”

Bir süredir devam eden Hacılar PTT binasının tadilatı tamamlanarak hizmete açıldı. Burada konuşan PTT Başmüdürü İhsan Afşin, Türkiye genelinde daha önceleri PTT’nin zarar eden bir kurum olduğu ancak bugün gelinen noktada kar eden kurumlardan biri olduğunu söyledi.

                Açılış dolayısıyla Hacılar Belediyesi Kültür Sitesi’nde ilçe daire müdürlerinin de katıldığı bir yemek veren Hacılar PTT Müdürü Abdullah Sarıboğa,  desteklerinden dolayı Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem’e teşekkür etti.

                Burada bir konuşma yapan PTT Başmüdürü İhsan Afşin, birlik ve bütünlük olduğu sürece çalışmaların daha kolay ilerlediğini belirtti. Afşin, “Bizim Hacılar PTT’den kurum olarak ekonomik yönde pek fazla beklentimiz olmasa da, bizim için öncelik vatandaşların yüksek standartlarda konforlu yerlerde hizmet almasıdır. Gelir ve gider tablosuna baktığımızda, özellikle son yıllarda yatırımların isabetli yerlere yapılması, yatırılan şeyin karşılığının alınması dolayısıyla Türkiye’de kamu maliyesinin dengesi yerine bu şekilde oturdu. PTT’de daha önce zarar eden bir kurumdu ama şimdi kar eden bir kurum haline geldi. Kayseri’de de inşallah bütün yerlerimizi yeniliyoruz. Özellikle Kayseri merkez’de, civarda ve ara sokaklarda olan yerlerimizi ana arter üzerine taşıyarak yüksek standartlarda konforlu, vatandaşlarımızın hizmet alacağı yerleri yapmaya devam edeceğiz. Hacılar PTT Müdürümüz Abdullah bey’e de teşekkür ediyor, yeni yerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

                Konuşmaların ardından tadilat yapılarak hizmete açılan Hacılar PTT binasının açılışını Hacılar Kaymakamı Yasemin Özata Çetinkaya, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Köse, Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, PTT Başmüdürü İhsan Afşin ve ilçe daire amirleri yaptı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı