POTANIN PERİLERİ DURDURULAMIYOR!

POTANIN PERİLERİ DURDURULAMIYOR!

Türkiye Bayanlar Basketbol 1.Ligi’nde erteleme maçında ligin güçlü ekibi Botaş ile Kadir Has Spor Salonu’nda karşılaşan Kaski de bayanlar ilk 3 içerisinde yer almak için çıktıkları maçı 79-72 kazanarak büyük bir moral sağladılar.

FIBA Eurocup’ta fırtına gibi esen ve finale yükselen Kaskispor, ligde de durdurulamıyor. Hem ligde hem de Avrupa’da yoluna doludizgin devam Kaskispor, erteleme maçında Adana Botaş’ı konuk etti.

Mavi-beyazlı temsilcimiz Kaskispor, Kadir Has Spor Salonu’nda konuk ettiği Adana Botaş mücadelesine Türk oyuncu ağırlıklı bir kadro ile çıktı. Ligde ilk 5 içerisinde yer alarak maça çıkan potanın perileri sahaya yine galibiyet parolası ile çıktı. Maça iyi başlayan taraf Kaskispor oldu. Kupa maçlarının da vermiş olduğu yorgunluğa rağmen sahada oldukça iyi mücadele eden potanın perileri, ilk periyodu 22-19’luk skor ile önde kapadı. 2.periyotta yine baskılı başlayan taraf olan Kaskispor, rakibine alan bırakmayarak hücum hattında etkili oldu ve 2.periyodu da 7 sayı fark ile 44-37 önde kapadı. Maçın 3.periyodu büyük çekişmeye sahne oldu. Savunma hattında hatalar yapmaya başlayan potanın perileri hücum hattında ise etkisiz kalınca aradaki fark kapandı. Büyük çekişmeye sahne olan 3.periyot 59-56’lık Kaskispor’un üstünlüğü ile sona erdi. Son periyotta da kontrolü elinden bırakmayan Kaskispor, Jones’in sayıları ile farkı açmayı başardı ve rakibini 79-72’lik skor ile mağlup etti.

Maçın ardından konuşan Kaskispor’un yıldız oyucusu Asjha Jones yaptığı açıklamada “Önemli bir galibiyet elde ettik. Çok presli oynadılar ancak iyi hücum yaparak rakibe alan bırakmadık. Bugün çok boş atışlar buldum. Arkadaşlarım bana çok iyi paslar verince sayı ortalamam da yükseldi” dedi.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’