POZİSYONA GİRİYORUZ ANCAK ATAMIYORUZ

POZİSYONA GİRİYORUZ ANCAK ATAMIYORUZ

KAFKAS, KAZANAMAMANIN NEDENİNİ AÇIKLADI

   Spor Toto Süper Lig´in 8.haftasından sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Milli arada yaralarımızı sarıp eksiklerimizi gidereceğiz? dedi.
Kayserispor´da, Fenerbahçe mesaisi sürüyor. Sarı-kırmızlı ekip, evinde oynayacağı Fenerbahçe maçını kazanarak çıkışa geçmek istiyor.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1 saat sürdü. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, dar alanda yapılan çift kale maç ile son buldu.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Milli arayı iyi değerlendirmek istiyoruz? dedi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Milli takım arasını iyi geçirmeye çalışacağız. Yaralarımızı sarıp, eksiklerimizi gidereceğiz. Rakibin kim olduğu önemli değil ancak Fenerbahçe, Türkiye´nin en güçlü takımlarından bir tanesi. Sahamızda oynamamız bizim için avantaj. Bunu fırsata dönüştürmeye çalışacağız. Sonuna kadar savaşacağız. Bunu sadece bu maç için söylemiyorum. Kavga edip savaşıp, takımımızı kümede tutacağız. Hücum ve savunma varyasyonlarını zaten çalışıyoruz. Kaldı ki takım pozisyona giriyor ancak atamıyor. Bu durumu geçici bir durum olarak görmek lazım. Nasıl ki ilk üç maçta üretip gol attıysa bundan sonrada atacaktır.?



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı