PR.DR. KUDDUSİ ERKILIÇ

PR.DR. KUDDUSİ ERKILIÇ

VEKİLLİK YOLUNDA BENDE VARIM” DEDİ

HABERİ İZLE

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı iken  10 Şubat'ta istifa eden Pr.Dr. Kuddusi  Erkılıç Gazeteciler Cemiyeti hizmet binasında  bir basın toplantısı tertipleyerek  Ak Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı. Aynı zamanda   Yozgatlılar Dernek Başkanı  da olan Pr.Dr. Erkılıç Bu yolda medya bizim için çok önemli o nedenle  ilk duyurumuzu  Gazeteciler Cemiyeti'nde gerçekleştirmek istedik” ifadesini   kullandı…

Milletvekili aday adayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. Bu isimlere bir yenisi dahaeklendi… Erciyes Üniversitesi Göz Hastalıkları Ana Bilimdalı Başkanı iken görevinden istifa eden ve aynı zamanda Yozgatlılar Derneği Başkanı olan Pr.Dr. Kuddusi Erkılıç, Gazeteciler Cemiyetinde tertiplenen toplantıda  Medya  Mensupları ile bir araya gelerek Ak Parti Kayseri Milletvekilliği için aday adayı olduğunu duyurdu.

Pr.Dr. Erkılıç açıklamasında  Ülkemizin çağdaş ülke seviyesine yükselmesinde, son 12 yıldır, Ak Parti iktidarının ne kadar hizmet ettiğini ve gelişmiş ülkeler seviyesine ulaşmada bizlere nasıl çığır açtığını hepimiz biliyoruz. Bu bağlam da ben Ak Partinin misyonu ve vizyonu içerisinde aktif olarak görev almak istediğimi kendi irademle beyan ediyorum. Ben 35 yıldır Kayseri'de yaşıyorum ve eğitimimi aldığım, yıllarca hem bu şehrin hem de çevre illerden gelen hastaların hizmetinde bulunduğum bu şehirde bundan sonra inşallah daha fasla hizmete bulanabileceğim bir ortamda milletvekilliği için talip olduğumu beyan ediyorum. değerlendirmesinde bulundu.

Açılama sonrasında bir gazetecinin Yozgatlılar Derneği'nde neden aday adaylığını açıklamadınız da Gazeteciler cemiyeti'ni seçtiniz sorusu üzerine Evet o da bir seçenek olabilirdi. Ben Yozgatlılar dernek başkanıyım, şu aşamada Federasyon olmak durumundayız. Ancak ben her şeyden önce Kayseri'de yaşıyorum, ben Kayseri milletvekili olmak istiyorum. Tabi burada Yozgatlı hemşehrilerimin büyük desteğini alacağıma da inanıyorum. Ama bizim için bu yola çıkarken elbette basın mensupları bizim hayatımız da en çok yer tutan sektör. Bu nedenle her şeye önce basınla başlamayı düşündük ve bunun uygun olacağını karar verdik.” cevabını verdi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı