PROF GÖKDEMİR

PROF GÖKDEMİR

HAYATINI KAYBETTİ

Gazi Üniversitesi emekli öğretim üyelerinden,eski milli güreşçi Prof. Dr. Kadir Gökdemir 61 yaşında Ankara´da vefat etti. Gökdemir´in cenazesi bugün Ankara Karşıkaya Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrasında Türk Güreş Vakfı kabristanında toprağa verilecek.
Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi emekli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Kadir Gökdemir Ankara´da vefat etti. Bir süredir geçirdiği rahatsızlık nedeniyle tedavi gören Gökdemir kurtarılamadı?
Kayseri´nin Sarız İlçesi Yeşilkent Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Kadir Gökdemir´in gençlik yıllarında ve akademisyenlik hayatında milli güreşçiliğinin yanı sıra çok sayı da sportif ve bilimsel başarıları bulunuyor. Kayak ve Güreş Federasyonlarında yöneticilik de yapan Gökdemir, 2002 yılında yapılan genel seçimlerde de MHP´den Kayseri ikinci sıra milletvekili adayı olmuştu?Partisinin baraja takılması nedeniyle Gökdemir Meclis´e girememişti.
Prof. Dr. Kadir Gökdemir için bugün saat 11´de Gazi Üniversitesi´nde bir tören düzenlenecek?Gökdemir´in naşı daha sonra Ankara Karşıyaka Mezarlığı´nda bulunan Karşıyaka Camii´nden öğle namazını müteakiben kaldırılarak Türk Güreş Vakfı kabristanında toprağa verilecek.
61 yaşında hayatını kaybeden Prof. Dr. Kadir Gökdemir üç çocuk babasıydı.Bizde Kayseri Haber Gazetesi olarak, merhuma Allah´tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyoruz.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor