PROF.DR. KUDDUSİ ERKILIÇ:

PROF.DR. KUDDUSİ ERKILIÇ:

?BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIYACAĞIM?


Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç, 17 Aralık 2015 tarihinde ilk turu gerçekleştirilecek olan Erciyes Üniversitesi Rektörlük seçimlerinde aday olduğunu açıklayarak ?Bayrağı daha yükseğe taşımak ve en eski Erciyes Üniversiteli olarak okuluma vefa borcumu ödemek için aday oldum? ifadesini kullandı?.
Haber ekibimiz aracılığı ile Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü´ne aday olduğunu bir kez daha kamuoyu ile paylaşan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kuddusi Erkılıç ?Bu topraklarda yetişmiş, bu şehirden hiçbir zaman kopmamış, beklentilerini, hassasiyetlerini ve insanlarını tanıyan bir akademisyen ve en eski Erciye Üniversiteli olarak, yüreğinde hissettiği vefa borcunu ödeme arzusu ile Erciyes Üniversitesi rektör adayı olduğumu bir kez daha açıklıyorum ? ifadesini kullandı?
Mesleğinde uzun yılları geride bırakmış tecrübeli bir akademisyen olarak Erciyes Üniversitesi Rektörlüğüne aday olmasının altında yatan nedenlerle ilgili açıklamalarda bulunan Prof.Dr. Erkılıç, her şeyden önce Kayseri´den hiç kopmamış olmasının verdiği bir vefa duygusu ile rektörlüğe aday olduğunu ifade ederek ?Gelinen noktada mevcut potansiyelin yüksek oranda sürdüğüne inandığım devlet yardımı, bürokratik destek ve Kayserililerin gayreti ile daha da ileri götürülebilmesi için azimli kararlı ve dinamik bir yönetim kadrosuna ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Pek tabi devletine bağlı ve devletin çıkarlarını gözeten bir yönetim anlayışı ile rektörlük yarışında ben de varım? değerlendirmesinde bulundu?.
HABER: C.USTEN



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”