PROSİNECKİ, ‘DAHA ÖNÜMÜZDE 9 MAÇ VAR’

PROSİNECKİ, ‘DAHA ÖNÜMÜZDE 9 MAÇ VAR’

SITUM VE DİEGO ‘ŞANSSIZ BAŞLADIK’

Süper Lig’de 25.hafta karşılaşmasında deplasmanda Kasımpaşa’ya 5-1 yenilen HES Kablo Kayserispor’da maç sonunda yapılan açıklamalarda sezon sonu işaret edildi.

Süper Lig’de alınan 5-1’lik Kasımpaşa maçı sonrasında açıklamalarda bulunan HES Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Prosinecki ve oyuncular ilk yarıda 3 golle maçın bittiğini söylediler.

Ligin sonuna daha 9 hafta olduğunu belirten Teknik Direktör Prosinecki şöyle konuştu: “İnanılır gibi değil. Böyle bir maçta 3 golü erkenden kalemizde görmemiz tüm futbolcuları alt üst etti. 10 dakika da maç bitti diyebilirim. Gollerden sonra rakip oyunu rölantiye aldı. Boynumuzu eğmiyoruz. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Malatyaspor maçını düşünüyoruz. Daha bir hafta var. Bu arada iyi hazırlanıp maçı kazanmak istiyoruz. Biz sonuna kadar buy işi kovalayacağız. Daha önümüzde 9 hafta var. Her maç için yüksek motivasyonla hazırlıklarımızı yapıyoruz. Hafta içinde de Malatya maçı için yine hazırlıklarımızı motivasyonumuzu yüksek tutarak yapacağız. Ben geldiğimde bu takımın ligden düştüğünü söylüyorlardı. Ama bakın bu hafta maçı kazansak bu durumların üstesinden gelmiştik. Bu yüzden sonuna kadar çalışmalarımız devam edecek.”  

Futbolculardan Situm ise “Aslında maça çok şansız başladık. Kalemize gelen 3 gol ile maçın bittiğinizi söyleyebilirim. Bir gol attıktan sonra durumu düzeltebilir miyiz dedik ama olmadı” dedi.

Takımın defansında yer alan Diego da, “Çok basit gol yedik. Gol attıktan sonra toparlamaya çalıştıkama olmadı. Bu maçı kazanmak için çok istedik. Olmadı. Daha çok maç var. İkinci devre çok iyi oynadık. Bir pozisyonumuzda penaltı olduğunu düşünüyorum. 5-1 çok kötü bir sonuç. Ama buna rağmen Kayserispor her maçında hakem hataları ile geçiştiriyor. Bu hafta Malatya maçında sahaya iyi bir şekilde çıkacağız” dedi.

HABER: MURAT TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak