PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

PROTOKOL BAYRAMLAŞTI

VALİ GÜNAYDIN: SAĞLIĞIMIZ İÇİN KISITLAMAYI KENDİMİZ UYGULAYALIM

BÜYÜKKILIÇ: TÜM TEDBİRLERİ ALDIK

Kayseri Valiliğince Kurban Bayramı vesilesi ile tertiplenen ‘Bayramlaşma Merasimi’de bir araya gelen ilimiz protokol mensupları ilimiz sakinlerinin bayramını tebrik edip salgın hastalık riskinin devam ettiğine dikkat çekerek tedbirlere riayet edilmesi uyarısında bulundular. Etkinlikte konuşan Vali Günaydın “Bayrama yönelik herhangi bir kısıtlama getirilmedi. Sağlımız için kısıtlamayı kendimiz uygulamamız gerekecek. Kendimizi sınırlayalım.” değerlendirmesinde bulundu.

Kayseri Valiliğince Kurban Bayramı vesilesi ile tertiplenen Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Sergi Salonu bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşma merasimine Vali Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri milletvekilleri Taner Yıldız ile İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, ilçe belediye başkanları, üniversite rektörleri, kurum kuruluş müdürleri, il müdürleri, askeri yetkililer ve davetliler iştirak etti.

Bayramlaşma merasiminde medya mensuplarına açıklamada bulunan Vali Günaydın, valilik olarak bayram sürecinde yeni tip koronavirüsle alakalı gerekli tedbirleri aldığının altını çizip, vatandaşları alınan tedbirlere azami şekilde uyma konusunda uyararak "Bayram sürecinde herhangi bir kısıtlama getirilmedi. Sağlımız için kısıtlamayı kendimiz uygulamamız gerekecek. Kendimizi sınırlayalım. Kayseri'de vakalar zaman zaman artıyor. Tedbirlere uyulmazsa vakalar artıyor. Mezarlık ziyaretimizde sosyal mesafeye dikkat edelim." İfadesini kullandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’da belediye olarak bütün tedbirlerle bayrama hazır olduğunu ve vatandaşların yapılan uyarılara dikkat etmesi gerektiğini vurgulayarak ilimizi sakinlerinin Kurban Bayramını tebrik etti…

Merasimde konuşan Milletvekili Taner Yıldız’da herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik ederek “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da bahsettiği şekilde çıkan kararla Kayserisporun Kayseri’nin değeri olarak hak ettiği tarzda Süper Ligde olması gerektiği için alınan bir karar var. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, değerli bakanımıza, futbol federasyonumuza, kulüpler birliğine, emeği geçen bu konuda çaba gösteren Berna Hanımın ekibine teşekkür ediyoruz. Kayseri aynı şekilde büyün mücadelesiyle beraber bu safta yerine alacaktır” dedi.

Programda konuşan Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de, herkesin Kurban Bayramı’nı tebrik etti.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"