PTT 175. YAŞINI KUTLADI

PTT 175. YAŞINI KUTLADI

AFŞİN "175 YILDIR 7 GÜN 24 SAAT HİZMET VERMEKTEYİZ "

   PTT´nin kuruluşunun 175. yılı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında PTT Başmüdürü İhsan Afşin ve beraberindeki heyet Atatürk anıtına çelenk koydu ve Vali Orhan Düzgün´ü makamında ziyaret etti. Başmüdür Afşin kutlamalar vesilesi ile yaptığı değerlendirmede ?Kayseri özelinde açık 71 işyeri ve 560 çalışanımızla değerli Kayserili hemşerilerimize hizmet sunmaktayız? ifadesini kullandı?
Ptt´nin 175.kuruluş yıl dönümü etkinlikleri Vali Orhan Düzgün´ün makamında ziyaret edilmesi ile start verdi? Ziyarete PTT Başmüdürü İhsan Afşin, Müdür Yardımcıları ve Ptt çalışanlar iştirak etti.
Ziyarette konuşan Vali Orhan Düzgün, ?Türkiye´nin en köklü kuruluşları arasında PTT yer almaktadır. İlk başta posta -telgraf hizmetiyle başlayan teşkilatımız zamanla günün ihtiyaçlarına göre çağa ayak uydurmasını başardı. Vatandaşın beklentisine göre kendisini yeniledi ve bugün Türkiye´nin en karlı kurumları arasında yer almaktadır? değerlendirmesinde bulundu?
Ziyarette PTT Başmüdür İhsan Afşin, günün anısına Vali Düzgün´e pul koleksiyonu hediye etti?
175. yaş kutlama etkinliklerinin ikinci adresi ise PTT merkez binası oldu? PTT Başmüdürü İhsan Afşin burada medya mensuplarına yaptığı değerlendirmede ?Ülkemizin en köklü kuruluşların dan olan Osmanlıdan miras kalan PTT´mizin 175´inci kuruluş yıl dönümünü büyük bir onurla kutluyoruz. 40 bin´e yakın çalışanı 4500´e yakın on-line açık işyeri ile 175 yıldır 7 gün 24 saat milletimize hizmet verme onurunu yaşayan Ptt dünyadaki gelişmelere ayak uydurarak ve öncülük ederek, hizmetlerini çağın kalite standartlarını yakalayarak sunmaya devam etmektedir. Kayseri özelinde on-line açık 71 işyeri 560 çalışanımızla değerli Kayserili hemşerilerimize hizmet sunmaktayız. Kayseri´de özellikle son 5 yılda yaptığımız atakla gerek işyeri konforu gerekse hizmet sunma hızıyla TSE-İSO 9000 kalite belgesini alarak kalitemizi ve hızımızı katlamanın mutluluğunu yaşıyoruz?ifadesini kullandı?
Haber:Süleyman Erdoğan



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor