PTT 177. YAŞINDA

PTT 177. YAŞINDA

TÜRKYILMAZ: ?PTT SÜREKLİ KENDİNİ YENİLİYOR?

TÜRKYILMAZ: ?PTT SÜREKLİ KENDİNİ YENİLİYOR?

177.yaşını kutlayan PTT´nin kuruluş yıl dönümünde yurt genelinde  türlü etkinlikler gerçekleştirildi?    Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında  ilimizde gerçekleştirilen  etkinlikte  değerlendirmede  bulunan  PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz, PTT´nin sürekli kendini  yenilediğini  vurgulayarak ?71. şube sayısına ulaştık? ifadesini  kullandı?

PTT´nin 177´nci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz ve çalışanlarının Vali Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaretiyle start verdi?  Ziyarette konuşan Vali Kamçı her ne kadar vatandaşların mektup yazma alışkanlığı eskisi kadar kalmasa da, PTT´nin yine gözde bir kurum olduğunun altını  çizerek  "PTT deyince vatandaşın aklına gelen mektuplaşmak. Ama mektup yazma kalmadığı için, PTT de sürekli kendini yeniliyor. Bugün için de her türlü hizmeti; bankacılık hizmetlerinden kargo hizmetine kadar en ucuz ve en seri ve en güvenilir şekilde yapar duruma geldi. Bu çalışmalarından dolayı PTT çalışanlarına teşekkür ediyorum ve sağlıklı çalışmalar diliyorum" diye konuştu.

177 yıllık bir kurumun mensubu olarak, amaçlarının vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu dile getiren PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz ise, ilde geçen yıl 65 olan şube sayısını, 71´e yükselttiklerini hatırlatarak  "Bunun yanı sıra iş yerimizin bulunmadığı mahallelerde de, mobil araçlarımızla vatandaşımıza hizmet sunmaktayız. 2 asra yakın, müşterilerimize hizmet sunan bir kuruluşun mensubu olarak 177´nci kuruluş yıl dönümümüzü çalışanlarımız ve halkımızla kutlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu?

Başmüdür Recep Türkyılmaz, Vali Süleyman Kamçı´ya PTT´nin 177´nci kuruluş yıl dönümü anısına hazırladığı hediyeleri takdim ettikten sonra makamdan ayrıldı.

177. kuruluş yılı kutlamaları PTT Merkez Şubesinde devam etti. İşlem yaptıran 177´nci müşteri Ahmet Korkmaz´a çiçek ve hediyelerini takdim eden Başmüdür Recep Türkyılmaz, ardından çalışanları ile birlikte günün anısına hazırlanan pastayı kesti?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"