PTT 178. YAŞINDA

PTT 178. YAŞINDA

TÜRKYILMAZ: ?PTT SÜREKLİ KENDİNİ YENİLİYOR?

178.yaşını kutlayan PTT´nin kuruluş yıl dönümünde yurt genelinde türlü etkinlikler gerçekleştirildi? Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında ilimizde gerçekleştirilen etkinlikte değerlendirmede bulunan PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz, PTT´nin sürekli kendini yenilediğini vurgulayarak ?Kayseri bölge olarak personel sayımızı 585´E , ATM sayımızı 47´ye ve mobil araç sayımızı da 3´e yükselttik? değerlendirmesinde bulundu?

PTT´nin 178.kuruluş yıl dönümü etkinlikleri, PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz ve çalışanlarının Vali Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaretiyle start verdi? Ziyarette konuşan Vali Kamçı her ne kadar vatandaşların mektup yazma alışkanlığı eskisi kadar kalmasa da, PTT´nin yine gözde bir kurum olduğunun altını çizerek "PTT deyince vatandaşın aklına gelen mektuplaşmak. Ama mektup yazma kalmadığı için, PTT de sürekli kendini yeniliyor. Bugün için de her türlü hizmeti; bankacılık hizmetlerinden kargo hizmetine kadar en ucuz ve en seri ve en güvenilir şekilde yapar duruma geldi. Bu çalışmalarından dolayı PTT çalışanlarına teşekkür ediyorum ve sağlıklı çalışmalar diliyorum" diye konuştu.

178 yıllık bir kurumun mensubu olarak, amaçlarının vatandaşlara en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu dile getiren PTT Kayseri Başmüdürü Recep Türkyılmaz ise, PTT´nin sürekli kendini yenilediğini vurgulayarak ?Kayseri bölge olarak personel sayımızı 585´E , ATM sayımızı 47´ye ve mobil araç sayımızı da 3´e yükselttik? Bunun yanı sıra iş yerimizin bulunmadığı mahallelerde de, mobil araçlarımızla vatandaşımıza hizmet sunmaktayız. 2 asra yakın, müşterilerimize hizmet sunan bir kuruluşun mensubu olarak 178. kuruluş yıl dönümümüzü çalışanlarımız ve halkımızla kutlamaktan dolayı mutluluk duyuyoruz" değerlendirmesinde bulundu?

Başmüdür Recep Türkyılmaz, Vali Süleyman Kamçı´ya PTT´nin 177´nci kuruluş yıl dönümü anısına hazırladığı hediyeleri takdim ettikten sonra makamdan ayrıldı.

177. kuruluş yılı kutlamaları PTT Merkez Şubesinde devam etti. İşlem yaptıran 178.i müşteri Mehmet Aytakaz´a çiçek ve hediyelerini takdim eden Başmüdür Recep Türkyılmaz, ardından çalışanları ile birlikte günün anısına hazırlanan pastayı keserek kutlamaları noktaladı?



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”