PTT 174. YAŞINI KUTLADI

PTT 174. YAŞINI KUTLADI

PTT’nin kuruluşunun 174. yılı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinlikler kapsamında PTT Başmüdürü İhsan Afşin ve beraberindeki heyet Atatürk anıtına çelenk koydu ve Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret ett

PTT’nin kuruluşunun 174. Yılı çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı. Etkinlikler kapsamında ilk olarak cumhuriyet meydanındaki Atatürk anıtına çelenk konup saygı duruşunda bulunuldu.

PTT başmüdürü İhsan Afşin burada yaptığı açıklamada bu yılda şehrin uzak noktalarına yeni şubeler açtıklarını belirtti. Afşin Kayseri merkezde şube ve merkez sayılarının 40’a ulaştığını 70’i aşkın işyerlerinin bulunduğunu söyledi. Gün geçtikçe vatandaşa verilen hizmetlerin arttığını belirten Afşin hedefimiz kamu maliyesine her hangi bir yük getirmeden istihdam oluşturmak ve kaliteli hizmet vermek diye sözlerini noktaladı.

PTT Başmüdürü İhsan Afşin ve beraberindeki heyet daha sonra vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret ederek günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Vali Orhan Düzgün ziyarette yaptığı konuşmada, PTT’nin köklü bir teşkilat olduğuna dikkat çekti. Düzgün, son yıllarda teknoloji hızla gelişmekte son 15 yılda PTT teşkilatı bu değişime ayak uydurmaya başladı. Mektubun ötesinde PTT artık bankacılık kargo gibi hizmetleri vererek vatandaşlara hizmetlerini sürdürmekte diye konuştu.



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak