PUANI KENDİ ELİ İLE VERDİ

PUANI KENDİ ELİ İLE VERDİ

FENERBAHÇE 3 ? 3 KAYSERİSPOR

Süper Lig´in ilk haftasını mağlup tamamlayan Kayserispor, 2.hafta maçında Fenerbahçe ile deplasmanda 3-3 berabere kaldı ve sahadan 1 puan ile ayrıldı. Maçta 2 kez öne geçen Kayserispor, kaçan galibiyete üzüldü.
Şükrü Saraçoğlu Stadı´nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor´un vuruşu ile başlandı. İlk yarıda hem Kayserispor hem de Fenerbahçe 2´şer gol bulurken, Fenerbahçe devre arasına 10 kişi giren taraf oldu. İlk yarının 17. dakikasında Volkan´ın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Alper Potuk´un vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yanda auta çıktı. 26. dakikada sol kanattan Deniz´in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topa iyi yükselen Welliton´un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Kayserispor deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu golün yaklaşık 4 dakika sonrasında 30. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazdan Kjaer´in kullandığı serbest vuruşta top ağlarla buluştu ve skora 1-1´lik denge geldi. 38. dakikada süratle ceza sahasına sokulan Welliton´a Kjaer faul yapınca hakem Serkan Çınar, sarı-laciertli oyuncuya kırmızı kart gösterdi ve Fenerbahçe sahada 10 kişi kaldı. 44. dakikada sol kanattan Volkan Şen´in kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topa iyi yükselen Ozan Tufan´ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Fenerbahçe 1-0 geriden geldiği maçta 2-1 öne geçti. 45+1 dakikada ise ceza sahası dışında Deniz´in kullandığı serbest vuruşta altıpasın içinde Welliton´un kafa vuruşunda top kaleci Volkan´ın sağından ağlarla buluştu ve skora yeniden 2-2´lik denge geldi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle berabere tamamlandı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına taraflar 2-2´lik beraberlikle başladılar. 62. dakikada Volkan´ın ara pasında ceza sahası önünde topla buluşan Emenike´nin vuruşunda top kaleci Ahamada´dan döndü. 90. dakikada Robin van Persie´nin ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta kaleci Ahamada topa iki hamlede sahip oldu. 90+1 dakikada Nakoulma´nın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Ufuk´un vuruşunda meşin yuvarlak Volkan´ın bacağının arasından ağlarla buluştu ve Kayserispor bir kez daha öne geçerek skoru 3-2´ye taşıdı. 90+3 dakikada savunmanın arkasına atılan topla buluşan Robin van Persie kafa ile Alper Potuk´un önüne indirdi. Topla buluşan Alper´in bekletmeden vuruşunda top ağlarla buluştu ve skora yeniden 3-3´lük denge geldi. Son düdük ile birlikte Kayserispor sahadan 1 puan alarak ayrıldı.
(Murat Turp)



Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu

Süper lig’de 32. haftanın hakemleri belli oldu

Kayserispor’da tek hedef galibiyet

İzmir mtb cup c2 sona erdi

Satranç grup müsabakaları sona erdi

Melikgazi’in gençleri final grubunu tamamladı

Talasgücü 1 puana razı oldu

Talas 75. Yıl Mühibe Germirli Ortaokulu’nda hedef Türkiye finalleri

Hasketbol SK’dan 2. yarı öncesi 2 transfer