Pvc Sektörünün Parlayan Yıldızı ‘Gülcam’ Hizmet Ağını Genişletiyor

Pvc Sektörünün Parlayan Yıldızı ‘Gülcam’ Hizmet Ağını Genişletiyor

 

 

Gelişen teknoloji ve yaygınlaşan kent hayatı ile birlikte hayatımızın olmaza olmazları arasına giren PVC kaplamaların ilimizdeki en güçlü sektörel temsilcilerinden biri haline gelen GÜLCAM gerek ürün yelpazesini, gerekse hizmet ağını geliştirerek bir numara olma yolunda dev adımlar atıyor.

 

 

Olumsuz dış etkenlerden koruyucu ürünler olan Anadolu’nun en büyük panjur, kepenk, uzaktan kumandalı garaj kapısı ve yalıtımlı panjur alanına sahip markası GÜLCAM büyümeye devam ediyor. Özellikle ürün yelpazesini geliştirerek her ihtiyaca cevap verme gayretinde olan marka Türkiye cam balkon lideri Albert Genau markasının bulundurduğu sistemlere sahip giyotin, silinebilir tam balkon, ısıcamlı cam balkon, sürme cam balkon sistemler ile sektörün marka lideri konumun gelirken; Alman markası olan Salamander PVC pencere ve kapı sistemleri ile Türkiye partneri olup yurdum insanına bu markayı kazandırmıştır. Ayrıca Türkiye’nin en köklü kuruluşu olan Adopen PVC kapı ve pencere sistemlerine de sahip olarak zirvedeki tercihleri seçerek yaşam alanlarınıza konfor ve rahatlık sağlayan Gülcam A.Ş. uzun ömürlü, kullanımı kolay, pratik, estetik ve müşteri memnuniyeti odaklı bir kuruluş olup, 18 bin m2 açık alan 10 bin m2 kapalı alan tesisimizde Gülcam A.Ş. kaliteyi kendine ilke edindi. 

 

 

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 2. Cadde No: 10 adresinde faaliyet GÜLCAM PVC A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gül haber ekibimize markanın dünü, bugünü ve gelecekte olmak istedikleri yerlerle ilgili şu bilgileri paylaştı “Gülcam PVC A.Ş. olarak 1987-1988 yılında kurulan firmayız. Gülcam PVC’de cam balkon, panjur, garaj kapısı pvc ısıcam imalatımız vardır. Burada uygulamamız hem perakende hem montaj şeklindedir. Hem toplu olarak da yapıyoruz. Kayseri’ye daha çok yeni özellikteki ürünler getiriyoruz. PVC’deki hebeşibe, sürme sistemleri gibi cam balkonda tam balkon silinebilir cam balkon uygulamaları gibi. Daha çok müşterimize rahat, konforlu, daha hızlı ve yalıtım değeri yüksek ürünler sunuyoruz. Cam balkon ürünler pandemi süreci ve sonrasında daha çok rağbet gördü. Şu anki evlerimizde balkonu kapatarak ısıcamlı cam balkon, tek camlı, giyotin cam balkon ve bunun silinebilir sisteme sahip olan tam balkon sistemi var. Uzaktan kumandalı hem ısıcamlı hem yalıtımlı bir ürün. Evimizdeki balkonu daha rahat daha konforlu hale getirebiliyoruz. Fabrikamız Mimarsinan Organize Sanayi 2. Cadde’de. İmalatımız burada uygulanıyor. Satış showroomlarımız var merkez dediğimiz Doğu Sanayi’de, Sivas Caddesi ve Düvenönü’nde. Telefon numaramız da zaten basit akılda kalıcı şekilde; 444 8 7 6 3, iletişime geçebilirler. Doğu Sanayi’deki 650 metrekarelik merkez showroomumuza yeni ürünlerimizi görmeleri için vatandaşlarımızı bekliyoruz. “



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”