RAMAZAN SOKAĞI, ŞEHRİN SOKAĞI

RAMAZAN SOKAĞI, ŞEHRİN SOKAĞI

24 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN ÇALIŞAN MİLLETVEKİLİ ADAYLARININ HALKLA BULUŞMA NOKTASI OLDU

Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurşunlu Otoparkı ve Mimarsinan Parkı´nda kurulan Ramazan Sokağı her gün on binlerce insanı ağırlamaya devam ediyor. Ramazan ayının ilk gününden itibaren şehrin insan yoğun mekanlarının başında gelen Ramazan Sokağı, seçimlere hazırlanan siyasilerin de halkla buluşma noktası oldu. Farklı siyasi partilerin adayları Ramazan Sokağı´nı ziyaret ederek halkın desteğini istiyorlar.

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Sokağı, Kayseri halkının birlik-beraberlik içerisinde Ramazan´ın ruhunu en güzel şekilde yaşamasına katkı sunuyor. Her gün özellikle iftar sonrası Kayserililerin akın ettiği Ramazan Sokağı, şehrin en yoğun noktalarından birisi haline geldi. 24 Haziran seçimlerine hazırlanan siyasi partilerin milletvekili adayları da iftar sonrasında ağırlık verdikleri seçim çalışmaları çerçevesinde mutlaka Ramazan Sokağı´nı da geziyorlar.

AK Parti, MHP, CHP ve diğer siyasi partilerin adayları Ramazan Sokağı´nda vatandaşlarla buluşarak destek istiyorlar. Adayların bu ziyaretler sırasında karşılaştıkları da oluyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Ramazan Sokağı gezisi sırasında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve CHP´li adaylarla karşılaştılar. AK Parti ve CHP´liler birbirleriyle selamlaştılar ve seçim çalışmalarında kolaylıklar dilediler. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık´a turşu suyu ikram etti.

AK Partili adayların bir program dahilinde sık sık ziyaret ederek vatandaşlarla buluştuğu Ramazan Sokağı´nı MHP Milletvekili adayları da ziyaret etti. Ayrıca Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, AK Parti İl Başkanı Fatih Hasyüncü ve MHP İl Başkanı Serkan Tok ile birlikte Ramazan Sokağı´nı gezdi.

Halkın yanı sıra milletvekili adaylarının da ilgi odağı olan Büyükşehir Belediyesi´nin kurduğu Ramazan Sokağı, şehrin sokağı hüviyetiyle seçen ve seçileni buluşturan mekanlardan başında geliyor.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi