Ramazan Sokağı´na Büyük İlgi

Ramazan Sokağı´na Büyük İlgi

Ramazan´ın ruhuna uygun etkinlikleri yaşamak isteyenler Ramazan Sokağı´na akın ediyorlar .

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte Büyükşehir Belediyesi´nin Mimarsinan Parkı´nda oluşturduğu Ramazan Sokağı´na büyük ilgi gösterilmeye başlandı. Ramazan´ın ruhuna uygun etkinlikleri yaşamak isteyenler Ramazan Sokağı´na akın ediyorlar.
Her gün saat 16.00´da açılan, iftar sonrası çocuklar için hikayeler, oyunlar, yarışmalar ve çeşitli gösteriler düzenlenen Ramazan Sokağı teravih sonrası ise her gün farklı bir konuğun katılımıyla Ramazan akşamlarına renk katmaya devam ediyor. Ramazan Sokağı hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte de büyük ilgi görmeye başladı. İftarı dışarıda karşılamak isteyenler ya da iftar sonrası Ramazan´ı her rengiyle yaşamaya devam etmek isteyenler Ramazan Sokağı´na akın ediyor. Ramazan Sokağı´nda KAYMEK tarafından oluşturulan Osmanlı Fotoğrafçısı da büyük ilgi görüyor.
Ramazan Sokağı´nın dokuzuncu gününün konuğu sohbetiyle Adem Topal oldu. Nasıl Müslüman olunması gerektiği konusunda açıklamalar yapan Adem Topal, ?Bizler hiç zahmet çekmeden Müslüman olduk. Bu yüzden de araştırma noktasında gayretsiziz. Her inanç sahibi kişinin ilk yapması gereken doğru inanma bilgisine sahip olmak olduğu halde biz ailemizden, çevremizden ne duyduysak onunla yetindik. Dolayısıyla yeterli bir inanç sahibi olamıyoruz. Bir insanın doğru Allah inancı yoksa o insan her türlü yanlışı yapar. Eğer insanda doğru bir Allah inancı varsa, o kişi yalnızken de kalabalıklar içindeyken de hiçbir yanlış yapmaz? dedi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor