RAMAZAN ÖNCESİNDE NİKAH YOĞUNLUĞU

RAMAZAN ÖNCESİNDE NİKAH YOĞUNLUĞU

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Ramazan’ın Temmuz ayı ortasında başlaması nedeniyle nikah işlemlerinde büyük yoğunluk yaşandığını söyledi.

Başkan Bekir Yıldız Mayıs ve Haziran aylarında gerçekleştirilen günlük nikah sayısında Ramazan’ın yaklaşması nedeniyle Temmuz başlangıcıyla 2 kattan fazla artış olduğuna dikkat çekerek” Bu yıl Ramazan, okulların kapanışının ve sınavların bitişinin hemen arkasına gelerek tatilin iyice içine girdi. Ramazandan önce düğün yapmak isteyenler ciddi yoğunluk oluşturuyor” dedi.
Temmuz başlangıcıyla birlikte her 15 dakikada bir nikah işlemi yapıldığının altını çizen Başkan Bekir Yıldız,” Nikahlar arasına sıkıştırıp salon yerine nikah memurunun odasında nikah yaptıranlar da var. Öğretmen atamaları ve memur tayinleri de Temmuz da artış oluşturuyor. Ramazanın tatilin tam ortasında olması nikâh işlemlerinde önceki aylara göre ciddi yoğunluk oluşturdu. Mayıs ve Haziran’da toplam bin 153 civarında nikah kıyarken, Ramazan öncesi Temmuz’da bu sayının 700 civarında olacağını tahmin ediyoruz. Nikah işlemleri web sayfamızdan naklen yayınlanıyor. Nikaha katılamayanlar internet üzerinden bu mutlu günü izleyebiliyor. Anne babaların, büyük emeklerle yetiştirdiği evlatlarının mürüvvetini görmesini, yeni yuva kuranlara da sevgi ve saygı dolu bir hayat diliyorum” temennisiyle sözlerini bitirdi.

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti