RECEP MAMUR´DAN BEKLENEN KARAR

RECEP MAMUR´DAN BEKLENEN KARAR

MAMUR, KONGREDE ADAY OLMAYACAK

Bir süre önce olağanüstü genel kurul kararı alan Kayserispor´da, 17 Aralık 2016 cumartesi günü ilk oturum yapılacak. Açıklama yapan mevcut başkan Recep Mamur, kongre de aday olmayacağını söyledi. 
Geçen sezonu 3 teknik direktör değişimi ile ligi noktalayarak kümede kalmayı başaran Kayserispor, bu sezon çok daha kritik bir dönemden geçiyor. Son olarak geçen hafta teknik direktör Hakan Kutlu ile de yollarını ayıran sarı-kırmızılı kulüpte mevcut Başkan Recep Mamur, cumartesi günü gerçekleştirilmesi planlanan kongre öncesi kararını verdi ve başkan adayı olmayacağını duyurdu.
Yakın çevresine, yönetim kuruluna ve ulusal medya kuruluşlarına yaptığı açıklamada kongrede aday olmayacağını beliren Mamur´un ?Ben kulüpten uzaklaştım. Şimdi önümüzde bir genel kurul var. Kimseyi etkilemek veya kongreyi gölgelemek istemem. Ben başkan değilim artık. Kesin kararımı verdim ve kongrede aday olmayacağım. Adaylık konusunda da her kim listesini hazırlarsa da onu alkışlarım. Kulübe de destek olurum? diyerek aday olmayı düşünmediğini net bir şekilde yaygın basına açıkladı.
Kayserispor´da yaşanan başkan adaylığı açıklamasının ardından ise nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor. 2004 yılında Kayserispor´a başkan olan Mamur son olarak 2014 yılında başkanlıktan çekildiğini açıklamış, sonrasında ise baskılara dayanamamış ve 2015 yılında yeniden Kayserispor başkanlığına gelmişti. Mamur´un 1 yıllık ara vermesinde Yücel Şahin, Bekir Yıldız ve Hilmi Derinel başkanlık görevinde bulunmuşlardı. Mamur, Kayserispor´un tarihinde 1 kez alabildiği Ziraat Türkiye Kupası´nı kaldıran başkan olarak da kulüp tarihine geçmişti.



Kayserispor kritik virajda

Spor a.ş’den 19 mayıs’a özel

Hasketbol sezonu ankara’da tamamladı

Kvk’nın midileri türkiye finalleri’nde

Elit voleybol adını türkiye finaline yazdırdı

Burak yılmaz’dan ‘var’ çıkışı

Kritik karşılaşma cumartesi günü

Mh. Kayserispor, Fener'e Direnemedi Haftayı 41 Puanda Kapattı

Süper lig’de 36. haftanın hakemleri belli oldu

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Çiçek ve kabakcı rafting ve kano parkurunda

Gözler fener maçında

Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda