RECEP MAMUR`DAN SERT AÇIKLAMA!

RECEP MAMUR`DAN SERT AÇIKLAMA!

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği Toplantısı`nda yaşanan gerginliğin medyaya yanlış yansıtıldığını ifade etti. Bu açıklamaların ardından akşam saatlerinde de Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu yazılı bir açıklama ile ola

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor`un Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği Toplantısı`nda yaşanan gerginliğin medyaya yanlış yansıtıldığını söyledi. Başkan Mamur, "Orada kim olumlu veya olumsuz ne söylediyse, tarafımdan misli ile aynı üslupla cevabını almıştır" dedi.

ONUR, HAYSİYET, AHLAK, NAMUS, CESARET GİBİ PAYELER; İNSANLARIN VE KURUMLARIN DİLLERİYLE KAZANDIĞI DEĞERLER DEĞİLDİR”

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği seçimlerinin ardından basında yer alan haberler üzerine Kayserispor`un resmi internet sitesi aracılığı ile açıklama yaptı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verdi: "19.07.2013 tarihindeki Kulüpler Birliği Toplantısı`nda yaşanan çirkinliklerden daha beteri; orada yaşananların değiştirilerek topluma ve medyaya yansıtılmasıdır. Orada kim; olumlu veya olumsuz ne söylediyse, tarafımdan misli ile aynı üslupla cevabını almıştır. Temiz futbol laflarını yüzlerine maske yapanlar ve yapmayanlar bilirler ki; şike, terör, borç ödememe, vergi vermeme, FIFA`da ihtilaf dosyalarını eksik etmeme gibi yüz kızartıcı suçlar hiçbir dönemde Kayserispor`u yönetenlere ait olmamıştır. Onur, haysiyet, ahlak, namus, cesaret gibi payeler; insanların ve kurumların dilleriyle kazandığı değerler değildir. Geçmişleriyle kazandıkları ya da sahtesini kazanmak için sürekli konuştukları erdemlerdir."

HACIOSMANOĞLU`NDAN OLAYLARLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Bu açıklamanın ardından akşam saatlerinde Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada daha önce Gençlerbirlği Başkanı İlhan Cavcav ile konuştuklarını ve Recep Mamur`u tanımadığı halde destek konusunda anlaştılarını belirterek, “Ancak toplantı salonuna geldiğimizde Sayın Mamur, şikecilerin, uygunsuz ve usulsüz vekaleti ile, Fenerbahçe`yi de temsil ettiğini söylemesi üzerine kendisine tepkimizi gösterdik. Sayın Mamur`un bu tutumunun, ne Anadolu`muzun güzide şehri Kayseri`ye ne de Kayserispor Başkanlık makamına yakışmadığını ifade ettik. Kayseri şehrinin ve Kayserispor`un, şikecilerin oyununa dahil olmaması adına yaptığımız bu çıkış, bazı güçlerin iktidar mücadelesine de engel oldu. Katılmadıkları, temsil edilmedikleri bir genel kurulun başkanını belirlemeye çalışmak, diğer tüm kulüplere yapılan çok büyük bir saygısızlıktır. Lekesiz, hak edenin hakkını aldığı Türk futbolu için, maskesiz, tertemiz yüzümüzle görev yapan bizlere, kendi maskelerini düşürdüğümüz için tepki gösterenler unutmamalıdır ki; bizim için hırsızı savunanların hırsızdan farkı yoktur" dedi. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’