REKTÖR ADAYLARI ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

REKTÖR  ADAYLARI  ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

PROF.DR. SEVERCAN ?BENDE ADAYIM? DEDİ?

Erciyes Üniversitesinde  Pr.Dr. Hamza Çakır´ın vekaleten yürüttüğü  rektörlük koltuğu için  adaylar  bir bir ortaya çıkmaya başladı? Son olarak İlahiyat Fakültesi  Öğretim Üyelerinden  Pr.Dr. Şefeattin  Severcan  medya grubumuza yazılı bir açıklama göndererek  rektörlük için aday olduğunu  açıkladı?

Prf. Dr. Fahtettin Keleştrmur´un emekli olarak görevi  bırakmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından vekaleten atanana  Prf. Dr. Hamza  Çakır´ın  vekaleten yürüttüğü Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü için  Ekim  ayında  yapılması beklenen seçimler öncesi  adaylar bir br ortaya çıkmaya başladı.  Vekil Rektör  Hamza Çakır´ın da muhtemel adaylar arasında gösterildiği ve sayıları 10 yaklaşan  rektör adaylarına bir yenisi aha eklendi.  İlahiyat Fakültesi öğretim üyelerinden Prf. Dr. Şefeattin  Severcan  medya grubumuza ulaştırdığı yazılı açıklama ile adaylığını resmen dillendirdi? Prf.Dr.Severcan  açıklamasınd a ?Önümüzdeki günlerde belirlenecek takvimle Üniversitemizde yapılacak olan rektörlük seçiminde rektör adayı olduğumu zât-ı âlinize arz etmek istiyorum? ifadesini kullanarak  rektörlük yarışında altını çizeceği  projelerine dair şu bilgileri verdi?

Severcan ?Daha sonra ayrıntılarıyla takdirlerinize sunacağım projelerimin bir kısmını ana başlıklar halinde sizinle paylaşmak istiyorum? şeklinde  başladığı sözlerine şöyle devam etti?

----Yönetim politikamız siz saygıdeğer meslektaşlarımın ortak aklıyla şekillenecektir. Karar ve uygulamalarımız mutlaka ilgili birimlerin ortak aklının eseri olacaktır.

----  Öğretim elemanlarımızın özlük hakları hassasiyetle korunacak ve herhangi bir nedenle maduriyete düşülmesinin önüne geçilecektir. Süreli işlemlerde herhangi bir gecikmeye mahal verilmeyecektir.

----  Üniversitemizin sosyal tesisleri, bir öğretim üyesinin onuruna yakışır konfora, sıcaklığa ve nezahete kavuşturularak daha işlevsel hale getirilecektir.

----  Üniversite içi trafik karmaşasını gidermek için kampüs içi ulaşım planı profesyonel bir anlayışla yeniden ele alınarak gerekli iyileştirmeler yapılacaktır.

----  Kampüs içi güvenliği ile ilgili sorunlar yeni bir bakış açısıyla ele alınarak çözüme kavuşturulacaktır.

----  Üniversite vakfımızın bütün faaliyetleri şeffaf hale getirilecektir, bu çerçevede vakfın gelir ve giderleri ayrıntılarıyla aylık olarak web sayfamızda ilan edilecektir.

----  Öğretim üyelerinin yurt içi ve yurt dışı bilimsel faaliyetleri için sağlanan maddi katkılar, rahat bir ulaşım ve konaklamayı sağlayacak düzeye getirilecektir.

----   Fakültelerimize, gerekli katkılar sağlanacak ve uluslararası sahada yüksek itibar kazanmış kurumlar haline gelmeleri için hiçbir fedakarlıktan kaçınılmayacaktır.

----  Fakültelerimizin fiziki ihtiyaçları karşılanarak eğitim-öğretim faaliyetleri daha nitelikli bir hale getirilecektir. Ayrıca öğretim elemanlarımızın daha huzurlu bir çalışma ortamına sahip olmaları için gereken her şey yapılacaktır.

----  Üniversite yönetimiyle ilgili olarak, belirli aralıklarla memnuniyet ve başarı anketleri yapılacak; sonuçların olumsuz çıkması durumunda, başta rektör, rektör yardımcıları ve dekanlar olmak üzere gereği, -istifa da dahil- yerine getirilecektir.

----  İsteyen öğretim elemanlarının hayatlarını daha huzurlu ve özgün ortamlarda sürdürmelerine katkı sağlayacak bir Erciyes-villaköy projesi hayata geçirilecektir.



'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor