REZALET BU!

REZALET BU!

Ziraat Türkiye Kupası ikinci turunda temsilcimiz Kayserispor, erteleme maçında 3. Lig ekiplerinden Sancaktepe Belediyespor’a 3-1 yenilerek kupadan elendi.

Türkiye Kupası 1.Tur 1.Grup’ta Çerkezköyspor’u farklı eleyen Sancaktepe Belediyespor, hafta arasında Şota Arveladze ile yollarını ayıran temsilcimiz Kayserispor’u konuk etti.

SANCAKTEPE BEL.SPOR 3-1 KAYSERİSPOR

Mücadelenin ilk 45 dakikasında dengeli bir oyun vardı. Kayserispor istediği etkinliği kuramazken 3.Lig temsilcisi Sancaktepe 38.dakikada Eren Balkan’ın ayağından şok bir gol buldu. Sancaktepe Belediyespor karşısında 1-0’lık skor ile geriye düşen temsilcimiz Kayserispor neye uğradığını şaşırdı ve yediği golün ardından oyundan koptu. İkinci yarının başında üst üste oyuncu değişiklikleri yapan Kayserispor skoru değiştiremezken 66.dakikada Eren Balkan farkı ikiye çıkardı. 3.Lig temsilcisi Sancaktepe karşısında 2-0 geriye düşen Kayserispor 76.dakikada Cleyton'ın ayağından bulduğu gol ile farkı bire indirse de 90+4'te Erhan, Sancaktepe'nin zafer golünü atarak, Kayserispor’u yıkan golü de kaydetmiş oldu. Türkiye Kupası 2.Turu’nda büyük bir sürprize imza atan Sancaktepe Belediyespor’da galibiyetin ve tur atlamış olmanın sevinci yaşanırken, Kayserispor’da ise tam bir çöküş yaşandı.

SANCAKTEPE FACİASI

1999-2000 sezonu Türkiye Kupası 3.Tur ön eleme maçında Pendikspor'un Fenerbahçe'yi elemesi Türkiye Kupası tarihine geçerken, Sancaktepe'nin Kayserispor'u iyi bir oyunla elemesi de uzun yıllar unutulmayacak bir sonuç olarak ifade edildi. Sosyal medyada taraflı tarafsız herkes tarafından desteklenen Sancaktepe Belediyespor'un bundan sonra kupada nasıl bir yol izleyeceği şimdiden merak konusu olurken, geçtiğimiz yıllarda kupayı müzesine götüren Kayserispor’un ise içine düştüğü durum tam bir çıkmaz olarak değerlendirildi. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)

 

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’