RIZA ÇALIMBAY, KAYSERİ'YE GELDİ

RIZA ÇALIMBAY, KAYSERİ

DERİNEL, SON KARARI AÇIKLAYACAK

PTT 1. Lig`de şampiyonluğunu ilan ederek Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Kayserispor'da teknik ekip konusunda arayışlar devam ediyor. Son olarak Teknik Direktör Mesut Bakkal'la birlikte Rıza Çalımbay'a da yönelen sarı-kırmızılılar, Çalımbay'ı kulüp tesislerine davet ettiler.

Göreve gelir gelmez, takımı şampiyon yapan Cüneyt Dumlupınar'la yola devam etmeyeceklerini açıklayan Başkan Hilmi Derinel ve yönetim kurulunun ilk işi transfer çalışmaları oldu. Takım kurma adına iç ve dış transferleri inceleyen sarı-kırmızılılarda ilk tercih ise teknik direktör konusunu netleştirmek olarak hedeflendi. Bu konu hakkında Mesut Bakkal ile görüşen Kayserispor yönetimi Bakkal'ın yanı sıra daha önce görüşülen deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay ile de bir görüşme gerçekleştiriyor.

Davet üzerine Kayseri'ye gelen Çalımbay, Karpuzatan Tesisleri'nde Kayserispor ile bir görüşme toplantısı yaptı. Toplantının ardından her iki taraftan da henüz bir açıklama gelmezken, Kayserispor yönetiminin teknik ekip konusunu bir an önce çözmesi bekleniliyor.

DERİNEL, SON KARARI AÇIKLAYACAK

Süper Lig'e iyi başlamak ve ilk 10 takım arasında yer almak isteyen Kayserispor'da Çalımbay görüşmesinin ardından olumsuz bir yanıt alınması halinde Süper Lig deneyimi olan ve Kayseri ile Kayserispor'a yabancı olmayan teknik direktörler ile masaya oturulması beklenmekte. Bu isimler arasında Şota Arveladze ile Ertuğrul Sağlam isimleri ifade edilse de önceliğin sportif direktörün belirlenmesinden sonra ortaya çıkması bekleniyor. Birkaç gün içinde hocasını netleştirecek olan Kayserispor'da Başkan Hilmi Derinel'in kararı sabırsızlıkla beklenmekte.

Teknik konunun halledilmesi çalışmalarında bulunan sarı-kırmızılı yöneticileri personel ve takım oyuncularının alacakları konusunda da çalışmalar yapıyorlar. Teknik ekibi ilk planda tutan sarı-kırmızılı yönetim, daha sonra ise ödenek kaynakları bularak futbolcu ve personelin alacaklarını kapatacak. Bu konuda Süper Lig'e çıkma başarısı gösterdiği için TFF'den gelecek olan yüklü paraya dönen sarı-kırmızılılar, yeni kadro için ise krediye yönelmeyi hedefliyor. Başkan Derinel'in teknik konu ve maddi sıkışıklığı ise nasıl çözeceği merak konusu oldu.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı