RİZESPOR-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

RİZESPOR-KAYSERİSPOR MAÇININ ARDINDAN

KUTLU, ?BİR PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜLMEDİK?

Spor Toto Süper Lig´in 27.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Rizespor´a konuk oldu. Zorlu 90 dakikada 0-0´lık eşitlikle tamamlandı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, ?Bir puana sevinmedik ancak üzülmedik de? dedi.
Alt sıraları yakından ilgilendiren 27.hafta karşılaşmasında, Rizespor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Karşılıklı pozisyonların yaşandığı karşılaşma, 0-0 berabere sona ererken, her iki taraf da 1´er puan razı oldu. Kayserispor, aldığı 1 puanla puanını 25 yaptı ve yerini korudu. Rizespor ise puanını 30´a taşıdı.
KUTLU, ?BİR PUAN ALDIĞIMIZ İÇİN ÜZÜLMEDİK?
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu şöyle dedi: ?Oyunun geneline baktığımızda oyuncularımız iyi bir oyun ortaya koydular. Oyuncularım belki de sezon başından bu yana en fazla gol pozisyona girdiği maçlardan birisi oldu. Taktiksel olarak bir deplasman takımı nasıl oynaması gerekiyorsa öyle oynadık. Üç puan almak istiyorduk. Kaçırdığımız pozisyonlar var. Bir puan bizi sevindirmedi ama eğilmeden bükülmeden galibiyeti kaçıran bir takım olarak buradan bir puan aldığımız için de üzülmedik. Oyuncularımız bu istek ve arzuyu gösterdikleri sürece sorun yaşayacağımızı düşünüyorum. Hakemler gerçekten inanılmaz iyi bir maç yönettiler?
KARAMAN, ?İYİ İŞLER YAPTIK AMA GOL İÇİN YETERLİ OLMADI?
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise şöyle konuştu: ?90 dakikayı değerlendirdiğimizde oyun içerisinde iki yarıda pozisyonlarımız var. Golü bulabilsek oyun daha da güzelleşecekti. İlk devre kaçırdığımız goller var. Aynı şey ikinci yarı da geçerli. Karambolden doğan gol şansları değil bunlar. Zaman zaman iyi şeyler yapmaya çalıştık ama gol atmak için yeterli olmadı. Golü atsaydık rakip oyun sistemini bozacaktık. Hücuma geçeceklerdi. Daha çok boş alan bulacaktık. Olmadı. 3 dakikalık uzatma az. Türkiye´de bu 4-5 dakikanın üzerinde olmalı. Hakemi beğendim. Ama uzatmaları biraz daha fazla verebilirdi? Ü
(SPOR SERVİSİ)



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti