RÖVANŞI ALDIK

RÖVANŞI ALDIK

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, Spor Toto Kupası 4.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Kayserispor, rakibini Biseswar’ın 75.dakikada attığı gol ile 1-0 mağlup etmeyi başardı.

Sarı-kırmızlı temsilcimiz Kayserispor, Spor Toto Kupası 4.haftasında Ankara 19 Mayıs Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Tipik orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta gülen taraf temsilcimiz Kayserispor oldu.

 

Ev sahibi Gençlerbirliğin’de Teknik Direktör Fuat Çapa, sahaya genç ağırlıklı bir takım çıkartırken temsilcimiz Kayserispor’da yine genç ve tecrübesiz oyuncular ile maça başladı. Maçın ilk yarısında her iki takımda kontrollü oyunu elden bırakmadı. İlk yarısı karşılıklı ataklar ile geçen maçta gol sesi çıkmayınca, ilk devre 0-0 eşitlik ile sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf temsilcimiz Kayserispor’du. İkinci yarının henüz başlarında ceza sahasının hemen dışında topu önünde bulan genç oyuncu Ömer Şişmanoğlu’nun kaleye gönderdiği  şut farklı bir şeklide dışarı çıktı. Dakikalar 66’yı gösterdiğinde rakip Gençlerbirliği’nde Murat Duruer’in ceza sahası sol çaprazdan kaleye gönderdiği şut kaleci Doğan Mehmet’in kucağında kaldı. 67. dakikada Ömer Şişmanoğlu’nun yerine oyuna giren genç yılız Biseswar dakikalar 75’i gösterdiğinde Kayserispor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golün ardından her iki takımda kontrolü elden bırakmadı. Rakip Gençlerbiriliği maçın son dakikalarında gol için yüklense de bu ataklardan sonuç çıkmadı ve temsilcimiz Kayserispor maçı 1-0’lık skor ile kazanarak 3 olan puanını 6’ya yükseltti.

 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor’un Teknik Direktörü Şota Arveladze “Öncelikle şunu söyleyebilirim ki ciddi biz kaza atlatan Ömer Şişmanoğlu’na sahada verdiğimiz görevi elinden geldiğince yerine getirmeye çalıştı. Kazanın şokunu atlatarak takıma tekrar adapte olduğu için Ömer’i kutluyorum. Maça dönecek olursak her iki takımında gençlere ağırlık verdiği güzel bir maç oldu. Özellikle Biseswar’ın son zamanlardaki artan performansından çok memnunum” dedi.

 

Rakip Gençlerbirliğin’de ise teknik Direktör Fuat Çapa yaptığı açıklamada “Kayserispor’u tebrik ediyorum. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı ortada geçen bir mücadele de atananın kazanacağı bir maç oldu ve Kayserispor galip gelen taraf oldu” dedi.

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti