SAADET PARTİSİ ADAYLARI TANITILDI

SAADET PARTİSİ ADAYLARI TANITILDI

Saadet Partisi milletvekili adayları Ankara´da Partililerin yoğun katılımı ile tanıtıldı.

Ankara´nın en büyük salonlarından Congresium´ da gerçekleştirilen Aday tanıtım toplantısına Saadet Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Mahmut Arıkan´da konuşma yaptı.

 Saadet Partisi (SP)Kayseri İl Başkanlığı, 24 Haziran seçimleri için milletvekili aday listesini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. Ankara´da yapılan aday tanıtım toplantısına Milletvekili Adaylarının yanı sıra il ve ilçe yönetimleri ve partililer katılım gösterdi. Programda hakkında konuşan il başkanı Nuri Ürkündaş, ?Aday Tanıtım programı büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleşti. Ankara´da Genel Başkanımız seçim beyannamemizi Türkiye Vizyonumuzu Açıkladı. Seçim beyannamemizde Adalet, Üretim, Huzur gibi kavramlar ön plana çıkıyor. Rahmetli Erbakan hocamız her seçim önce Her seçim önemlidir ama bu seçim daha önemlidir derdi. Bizde 24 Haziran seçimlerini çok önemsiyoruz. Çünkü bizlere bir teveccüh var. Bizler bu seçim Milletimizin Saadet İktidarına kavuşacağını biliyoruz. Bundan dolayı Milletimiz hak ettiği düzene kavuşana kadar var gücümüzle çalışacağız. Kayserimizden Değişimin işaret fişeğini vereceğiz.? şeklinde konuştu.

 Programdan sonra bir açıklama yapan Saadet Partisi eski İl Başkanı ve 27´nci dönem milletvekilliği adayı Mahmut Arıkan, ?Programda gördük ki kadrolarımız hazır Türkiye´de bir değişim hareketi başlatacak milletvekilleri hazır. Biliyoruz ki Türkiye´nin huzura kavuşması için bir değişime gerek var. Biz Saadet Partililer olarak Milletimizin bu değişim talebini karşılayacağız. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Temel Karamollaoğlu Türkiye Vizyonu dediğimiz seçim beyannamemizi açıkladı. Beyannamemize baktığımızda bizim ülkemize bakış açımızın nasıl olduğu açıktır. Bizler Türkiye´de değişimin öncüleri olacağız. Milletimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz. Kayseri´de Saadet Partisini her yerde göreceksiniz. İnşallah 24 Haziran seçimleri Kayserimiz ve Türkiye için bir değişimin başlangıcı olacaktır.?dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı