SAADET PARTİSİ İL TEŞKİLATI

SAADET PARTİSİ İL TEŞKİLATI

KANAL 24 ALEYHİNE SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU ...

Saadet Partisi İl Başkanı Mahmut Arıkan ve bir grup partili Kayseri Adliyesi´ne giderek partilerine hakaret edildiği gerekçesi ile Kanal 24´de yayınlanan ?Günün Manşeti´ programı sunucu ve yapımcıları hakkında suç duyurusunda bulundular. Konu ile ilgili olarak medya mensuplarına açıklamada bulunan İl Başkanı Mahmut Arıkan ?27 Ocak 2017 tarihi saat 11:40 civarlarında Kanal 24 adlı kanalda canlı yayınlanan program esnasında bizlerin de mensubu olduğumuz Saadet Partisi´ ne destek veren kişilere aleni bir şekilde aşağılayıcı hakaret içeren ve iftira kapsamında değerlendirilecek bir takım ifadeler kullanılmıştır. Bu suçun cezasız kalmaması gerekir? değerlendirmesinde bulundu.
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki partililer Kayseri Adliyesi´ ne gelerek partilerine hakaret edildiği gerekçesi ile Kanal 24´de yayınlanan ?Günün Manşeti´ programı sunucu ve yapımcıları hakkında suç duyurusunda bulundular.
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan konu ile ilgili olarak medya mensuplarına yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ?Referandum sürecinin başladığı, Türkiye´nin yeniden seçim atmosferine girdiği şu günlerde maalesef üzülerek şahitlik ettiğimiz Saadet Partisi´ne, Milli Görüş camiasına karşı çok ağır hakaretler içeren yorumlar yapılıyor. Özellikle Kanal 24 kanalında yayınlanan ?Günün Manşeti´ isimli programla ve programcılarla alakalı şikayette bulunmak için Adliye´de toplanmış bulunmaktayız? dedi.
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan yaptığı konuşmasında? Biz Saadet partisi olarak 48 yıllık geçmişimizle her zaman toplumda karşıdakine ne kadar saygı duyarsak, kendimizin de o kadar saygınlık görecek kanaatiyle hareket etmiş bir kuruluşuz. Bizim hakkımızda söylenen ifadeler bizi çok derinden üzmektedir. Bunların bir kere daha tekrar etmemesi için geçmişte de bu tip hadiseler oldu ama her seferinde bu son olacaktır, bir daha olmayacaktır penceresinden baktık. Maalesef bu hadiselerin son bulmaması sebebiyle bir şikayette bulunma ihtiyacı hissettik ?dedi ve ekledi: ?Geçtiğimiz günlerde 27 ocak 2017 tarihinde saat 11:40 civarlarında ulusal kanallarda yayın yapan kanal 24 adlı kanalda canlı yayında program esnasında halkın bir kesimini bizlerin de mensubu olduğumuz Saadet Partisi´ne destek veren kişilere aleni bir şekilde aşağılayıcı hakaret içeren ve iftira kapsamında değerlendirilecek bir takım ifadeler kullanılmıştır, Saadet Partisi´ne destek veren birisi olarak bu durumdan aşırı derece rahatsız olmaktayız, yapılan yayın halkın Saadet partisi mensuplarına kin ve nefret duyulmasını sağlayacak şekilde kışkırtıcı bir şekilde halkı tahrik etmeye yönelik olmuştur,programcılarda Hikmet Genç, yayın esnasında Saadet Partisi´nin saçmaladığını halen Saadet Partisi´nde insanlar kalmaya devam ediyorsa FETÖ´den bir farkının olmadığını ifade etmiş ayrıca ?Halen Saadet Partisi´ndeysen ahmaksın´ şeklinde sözler sarfetmiştir. Diğer programcı Ersoy Dede ise, Saadet Partisi´nin terör örgütü Fethullah Gülen´le iş birliği yaptığını iftirasını attığı sabittir. Hal böyleyken halkı galeyana getirmeye çalışan şüphelilerin iftira ve hakaret niteliği taşıyan bu sözleri yayın organı vasıtasıyla Saadet partisi mensuplarına yönelik sarfedilmiştir.?
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan ve beraberindeki partililer konuşmanın ardından Kayseri Adliyesi´ne giderek suç duyurusunda bulundular.
HABER: C.ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı