SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI ARIKAN

SAADET PARTİSİ KAYSERİ İL BAŞKANI ARIKAN

"İSRAİL ANLAŞMASINA RIZA GÖSTEREMEYİZ"

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan parti binasında basın açıklaması gerçekleştirerek geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimli genel kurulun ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi? Arıkan ?Partimiz dört kez kapatılmasına rağmen halen doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam ediyor. Adil bir dünyanın kurulması için çalışıyoruz? dedikten sonra hükümetin İsrail ile ilişkileri düzeltme yolundaki gayretlerini eleştirerek ?İsrail ile yapılan anlaşmayı içimize sindiremedik. Ortadoğu´daki bütün planlar siyonizm menşelidir. Biz buna rıza gösteremeyiz? ifadesini kullandı?
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan parti binasında basın açıklaması gerçekleştirerek geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen seçimli genel kurulun ardından yaşanan gelişmeleri değerlendirdi? Arıkan açıklamasında Prof. Dr. Mustafa Kamalak´ın kutlu görevi Temel Karamollaoğlu´na devrettiğini vurgulayarak "30 Ekim tarihinde olağan kongremiz Ankara Atatürk Spor Salonu´nda büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi. On binlerce teşkilat mensubumuzun akın ettiği kongrede Erbakan Hocamızın vefatından sonra Genel Başkanlık görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Kamalak bu kutlu görevi Temel Karamollaoğlu Bey´e devretti. MNP´yi, MSP´yi, Refah´ı, Fazilet´i kurarken hangi ruh ve heyecana sahipsek, bugün de aynı coşku ve heyecanla bu kutlu hedefe yürüyoruz" değerlendirmesinde bulundu?
Hiçbir zaman tereddüt etmeden 4 partilerinin kapatılmasına rağmen inandıkları yolda yürüdüklerini kaydeden Arıkan, "Biz niye bu davayı yürütüyoruz? Biz Allah rızası için bu çalışmayı yürütüyoruz. Dünya menfaatleri için bunu yapmıyoruz. Mazlumların yanında olduğumuzu, bütün gücümüzle çalışacağımızı, her yolda gayret göstereceğimizi dünyaya ilan ediyoruz. Bu yolda bizden ayrılan kardeşlerimiz de oldu ancak bizler bu yolda ilerliyoruz. Adil bir dünyanın kurulmasıyla çalışıyoruz. Hak hakim kılınmadan adalet tesis edilemez. Bunun tarifini doğru yapmamız icabet eder. Biz hiçbir zaman tereddüt etmeden yürüyoruz. 4 partimiz kapatılmasına rağmen halen yürüyoruz" ifadesini kullandı?
Türkiye´nin ekonomisini ´Obezite´ye benzeten Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Mahmut Arıkan, "Şu anda dünya insanlarının karşılaştığı en büyük hastalıklardan birisi obezitedir. İnsanlar yiyor, şişiyor ama gücü de azalıyor, ayakta duramıyor. Şimdi bizim de ekonomimiz obeziteye benziyor. Rakamların büyümesi, ekonomik değerlerin artması Türkiye´nin güçlenmesi anlamına gelmiyor. Şuanda Türkiye´de kalkınıyoruz diye ne yapılıyor? Otoyollar, havaalanları, tüp geçitler. Bunların hepsi güzel şeyler. O yolu kendi ürettiğimiz iş makineleri ile yapmalıydık." şeklinde konuştu. SESLİ KEİST
Sözlerinin sonunda hükümetin İsrail ile yaptığı anlaşmayı sindiremediklerini de sözlerine ekleyen Arıkan, "İsrail ile yapılan anlaşmayı içimize sindiremedik. Ortadoğu´daki bütün planlar siyonizm menşelidir. Biz buna rıza gösteremeyiz. İsrail´in karşısında ayakta durabilecek tek güç odağı Türkiye´dir. Bunu hiçbir zaman unutmamanız icabet eder" değerlendirmesinde bulundu?
HABER: S.ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı